home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέος ξυλοδαρμός στην Καλαμάτα – Χτύπησαν με γροθιές φοιτητή και τού έσπασαν τη μύτη (Βίντεο)

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά βίας στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα
astynomia (2)

Ακόμη ένα περιστατικό βίας συνέβη στην Καλαμάτα, σχεδόν «καρμπόν» με εκείνο του 35χρονου που ξυλοκοπήθηκε το Σάββατο από ανήλικους, όταν έφυγε από νυχτερινό μαγαζί της περιοχής.

Το δεύτερο συμβάν συνέβη ξανά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το πρωί της Κυριακής περίπου στις 08:00. Μια ομάδα ατόμων ηλικίας 20-21 ετών, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έστειλε αυτόπτης μάρτυρας στο enikos.gr, πλησίασαν έναν φοιτητή και για άγνωστη αιτία άρχισαν να φωνάζουν και να του επιτίθενται λεκτικά.

Όπως τονίζει ο συγκεκριμένος αυτόπτης μάρτυρας, ξαφνικά ένα άτομο από την ομάδα άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να του σπάσει τη μύτη και να χρειαστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το θύμα φώναζε ότι θα καλέσει την Αστυνομία και έβγαλε το κινητό του προκειμένου να ενημερώσει έναν δικηγόρο που γνώριζε. Τότε, σύμφωνα πάντα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ένα άλλο άτομο τον πλησίασε και του έλεγε να κλείσει το τηλέφωνο προειδοποιώντας τον σε έντονο ύφος: «Μην πάρεις τηλέφωνο την Αστυνομία, θα πάθεις χειρότερα».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, μια εργαζόμενη σε κοντινό κατάστημα εστίασης, στο οποίο συχνάζουν οι «ξενύχτηδες», βγήκε όταν άκουσε τις φωνές και τη φασαρία ρωτώντας «τι κάνετε εκεί». Τότε η ομάδα των ατόμων άρχισε να σπάει καρέκλες και τραπέζια και να την βρίζει με χυδαίες εκφράσεις, διώχνοντάς την από το σημείο.

Περίοικοι έντρομοι έβλεπαν ακόμη ένα περιστατικό βίας να εκτυλίσσεται μπροστά τους και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί έπειτα από 40-45 λεπτά με αποτέλεσμα τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει και η ομάδα των ατόμων να έχει εξαφανιστεί.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis