home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο. Έντονη αντίδραση Μάκαρη για τα δέντρα της Αιγίου: Αποκαλεί δεντροφονιά τον Κωστούρο

Έκκληση να σταματήσουν αμέσως οι εργασίες κοπής των ευκαλύπτων
Κοπή ευκάλυπτων στην Αιγίου

Εντονότατη προσωπική επίθεση κατά του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, εξαπέλυσε το μεσημέρι της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Μάκαρης, με αφορμή τη σημερινή κοπή τεράστιων δέντρων στην οδό Αιγίου, όπου προχωρά η ανάπλαση. Τον καλεί μάλιστα να σταματήσει αμέσως τις εργασίες κοπής των ευκαλύπτων.

Ο κος Μάκαρης αποκαλεί «δεντροφονιά» τον δήμαρχο της πόλης, ενώ αναμένεται και η αντίδραση Κωστούρου, δηλώνοντας:

«Ο δεντροφονιάς δήμαρχος ξαναχτυπά. Ξεκίνησε και κόβει 47 ευκαλύπτους. Είναι γνωστός δεντροφονιάς ο απερχόμενος δήμαρχος. Το πράσινο, επί εποχής του υπέφερε. Η φυσιογνωμία της πόλης άλλαξε και το Ναύπλιο γέμισε μπετόν. Τώρα, πήρε σειρά για θάνατο η γραμμή των ευκαλύπτων που πρόσφεραν σκιά στην οδό Αιγίου, κάνοντας δεκαετίες για να φτάσουν να μας προσφέρουν αυτή την ομορφιά.

Του κάνουμε έκκληση «αν έχεις φιλότιμο και στοιχειώδη αγάπη για την πόλη σταμάτα αμέσως να κόβεις τους ευκαλύπτους της οδού Αιγίου και κάλεσέ μας να σου υποδείξουμε εναλλακτικές λύσεις. Διαφορετικά θα περάσεις στην ιστορία ως ο Δήμαρχος που σκότωσε το πράσινο στο Ναύπλιον».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Έτσι μπράβο! Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στα πράγματα που είναι αναγκαία για την πόλη και τους ανθρώπους της!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis