home design 800x400
home design 1170Χ320

Πελοπόννησος: Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά, όπλα και θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού

Συλλήψεις σε Κορινθία και Λακωνία
Σύλληψη

Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά, όπλα και θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού έγιναν χθες Κυριακή 23 Απριλίου σε Κορινθία και Μεσσηνία, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο της Γενικής Διεύθυνσης Αστυνομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναλυτικά οι συλλήψεις που έγιναν:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (23.4.2023) το απόγευμα, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 44χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από όχημα αλλοδαπού 2 καλάμια ψαρέματος, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κόφτης, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επίσης, συνελήφθη, χθες (23.4.2023) το βράδυ, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 34χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε χάλκινο καζάνι από αποθήκη ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ακόμα, συνελήφθη, χθες (23.4.2023) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ανήλικος και 17χρονος, γιατί στην κατοχής τους βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (23.4.2023) το βράδυ, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί σε στην κατοχή του βρέθηκε ξύλινο ρόπαλο, συνολικού μήκους 70 εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες (23.4.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας -3- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί μαζί με ακόμη έναν ανήλικο ημεδαπό, προχθές (22.4.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν με 35χρονο ημεδαπό του προκάλεσαν χτυπήματα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν τρεις 3 ημεδαπές, μητέρες των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ακόμα, χθες (23.4.2023) το πρωί, στη Θουρία Μεσσηνίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 23χρονη ημεδαπή, παρέσυρε 55χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινούταν πεζός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis