home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς ο 26χρονος από την Καλαμάτα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στην Πάρο

Ο νεαρός Μεσσήνιος που εργαζόταν στο νησί, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη
Ηλεκτρικό πατίνι

Στο νησί της Πάρου σε τροχαίο έπεσε θύμα ένας ακόμα νεαρός άνθρωπος από την Καλαμάτα, οποίος δε κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή όταν ενώ κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 19/4 το πρωί, λίγο μετά τις 10 στο νησί της Πάρου, όταν ένας 60χρονος με καταγωγή από την Αλβανία παρέσυρε ένα νέο άνθρωπο ηλικίας 26 ετών από την Καλαμάτα, οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Αμπελά στην Πάρο. Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης, ενώ οδηγούσε το πατίνι του στο ρεύμα προς Νάουσα, βγήκε από μια διασταύρωση με STOP την ώρα που το αμάξι του 60χρονου ερχόταν κάθετα με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Ο νεαρός Έλληνας οδηγός της ηλεκτρινού πατινιού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού αλλά τελικά δε κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καταλήγοντας λίγο μετά τις 17:00.

Ο άτυχος νεαρός, ο οποίος είχε καταγωγή από την Μεσσηνία, εργαζόταν σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Νάουσας και έμενε στην περιοχή του Νταμούλη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis