home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ο  Μανώλης Βέμης συντάσσεται με τον Κ. Μάκαρη

Τεταρτη υποψηφιότητα στο Τολό

Ο Μανώλης Βέμης είναι η τέταρτη υποψηφιότητα στο Τολό και η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφιος για το δήμο Ναυπλιέων, στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Είναι γεγονός ότι η τρέχουσα δημοτική αρχή αποδείχτηκε εξαιρετικά κατώτερη των προσδοκιών των συνδημοτών μας, που τους εκπροσωπεί για περίπου 10 χρόνια. Ειδικότερα, στα θέματα περιβάλλοντος, ποιότητας ζωής του δημότη και αειφορίας.  οι πολιτικές της δράσεις και επιλογές ήταν απογοητευτικές.

Ανύπαρκτο ουσιαστικό σχέδιο διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, καμιά πρόβλεψη για κομποστοποίηση, σε ένα δήμο με μεγάλο όγκο κλαδεμάτων αλλά και υπολειμμάτων από τις επιχειρήσεις εστίασης και φυσικά κατασκευή ούτε ενός πράσινου σημείου για αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων αλλά και ειδών για επανάχρηση.

Αδιαφορία για το θέμα της διάβρωσης των ακτών αλλά και την προστασία ενός από τους σημαντικότατους βιοτόπους της Ελλάδας στην παραλιακή για νέα Κίο.

Άστοχες παρεμβάσεις σε κοίτες ποταμιών. Καμιά ενέργεια για επέκταση της τουριστικής περιόδου κυρίως με ήπιες μορφές τουρισμού όπως ο αγροτοτουρισμός. Αδιαφορία για την απαξίωση του σιδηροδρομικού δικτύου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Τολό. Για τρία χρόνια ήμουν επικεφαλής του πολιτικού κόμματος Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ενώ τώρα είμαι μέλος της Πολιτικής του Γραμματείας. Στις Περιφερικές Εκλογές 2019 ήμουν υποψήφιος  με την Παράταξη Πράσινη Πελοπόννησος Οικολογική στην Π.Ε. Αργολίδας.

Φυσικός με εξειδίκευση στο πεδίο της «Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας» εργάζομαι ως προγραμματιστής υπολογιστών με εξειδίκευση στο λογισμικό για επιχειρήσεις υποστηρίζοντας ένα πλήθος από αυτές στις περισσότερες πόλεις της Πελοποννήσου.

Μετά από επανειλημμένες συζητήσεις με τον επικεφαλής της παράταξης  «Νέα Εποχή» ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΚΑΡΗ και τους συνεργάτες του διαπιστώσαμε ότι υπάρχει συν αντίληψη για τα προαναφερόμενα χρονίζοντα θέματα και κοινή επιθυμία να επιλυθούν.

Για το λόγω αυτό θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Εποχή». Για έναν αναβαθμισμένο, σύγχρονο, Ευρωπαϊκό  Δήμο Ναυπλίου.»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button