home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανοίγει τις πύλες της η Ergo-tec για τους Δήμους

Στην έκθεση παρουσιάζονται μεταξύ άλλων, πυροσβεστικά, εκχιονιστικά, γερανοί, λεωφορεία, απορριμματοφόρα, και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας δήμος για τις ανάγκες του.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ανοίγει τις πύλες της η Ergo-tec για τους Δήμους
γερανός

Ανοίγει τις πύλες της, αύριο Παρασκευή 21 Απριλίου στο MEC Παιανίας, η 1η Έκθεση Μηχανημάτων έργου Ergo-tec με τεράστιο ενδιαφέρον για τους Δήμους για να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Στην έκθεση παρουσιάζονται πυροσβεστικά, εκσκαφής, εκχιονιστικά, γερανοί, λεωφορεία, κλαδοτεμαχιστές, απορριμματοφόρα, πολυτροπικά οχήματα και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας δήμος για τις ανάγκες του.

Και σίγουρα θα κυριαρχήσουν τα πράσινα ηλεκτροκίνητα που θα προωθήσουν και θα αξιοποιήσουν και θα τεκμηριώσουν και τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις αλλά και τα Πράσινα Χρηματοδοτικά Εργαλεία.

Το myota.gr εγκατέστησε Studio – Περίπτερο (Α-19) για να σηματοδοτήσει την μεγάλη σημασία της έκθεσης για τους δήμους, να παρουσιάσει τους εκθέτες και να πάρει γνώμες και εντυπώσεις από τους υποψήφιους αιρετούς που καλούνται να αξιοποιήσουν τα μηχανήματα της έκθεσης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους προμηθευτές, να δουν τις λεπτομέρειες, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε μηχανήματος αλλά κυρίως να γνωρίζουν νέες δυνατότητες και νέες τεχνολογίες που λύνουν τα μέχρι σήμερα ανυπέρβλητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis