home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους και στο προσωπικό του Ιδρύματος και επέδωσε τα προσήκοντα των ημερών δώρα
Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες Πέμπτη 13 Απριλίου, εν όψει του Πάσχα.

Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους και στο προσωπικό του Ιδρύματος και επέδωσε τα προσήκοντα των ημερών δώρα, επισημαίνοντας παράλληλα την εξαιρετική ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στην εν λόγω μονάδα κοινωνικής φροντίδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Εξ άλλου, χθες το βράδυ Μεγάλη Πέμπτη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας παρακολούθησε την Ακολουθία των Μεγάλων Παθών στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου, ο περιφερειάρχης θα παρακολουθήσει την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου και την περιφορά του Επιταφίου στην Καλαμάτα, ενώ το Μεγάλο Σάββατο 15 του μήνα ο Π. Νίκας θα παρακολουθήσει στην Καλαμάτα την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Τέλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ανήμερα το Πάσχα το πρωί θα βρεθεί στην Σπάρτη όπου θα παρακολουθήσει την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis