Home design
home design

Στη μονάδα της Παλαιόχουνης θα πηγαίνουν τα σκουπίδια από Μεγαλόπολη και Γορτυνία

Οι δύο αρκαδικοί δήμοι θα πρέπει να προωθούν τα απορρίμματά τους στη μονάδα της Καλλιρρόης, στη Μεσσηνία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τη μεταβατική της λειτουργία στο τέλος του τρέχοντος Απριλίου
Παλαιοχούνη απορρίμματα

Στη μονάδα της Παλαιόχουνης θα οδηγούνται προς διαχείριση τα απορρίμματα από τους Δήμους Μεγαλόπολης και Γορτυνίας, σύμφωνα με σχετική οδηγία που έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Όπως είναι γνωστό, το ισχύον σήμερα ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων) προβλέπει ότι οι δύο πιο πάνω αρκαδικοί δήμοι θα πρέπει, στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης, να προωθούν τα απορρίμματά τους στη μονάδα της Καλλιρρόης, στη Μεσσηνία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τη μεταβατική της λειτουργία στο τέλος του τρέχοντος Απριλίου.

Η σχετική ρύθμιση αφορά στο διάστημα που απομένει μέχρι την αναθεώρηση που θα γίνει στο ισχύον ΠΕΣΔΑ, που δύσκολα κατανοεί κανείς γιατί προέβλεψε δύο αρκαδικοί δήμοι που γειτνιάζουν με τη μονάδα της Παλαιόχουνης να εξυπηρετούνται από μια μονάδα πολύ μακριά τους” δήλωσε σχετικά ο Π. Νίκας.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis