home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έξοδος Πάσχα: «Μάχη» για ένα δωμάτιο στο Ναύπλιο

Πού κυμαίνονται οι πληρότητες και οι τιμές στα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Πολύς κόσμος στο Ναύπλιο τις απόκριες 2022 (6)

Στα ύψη είναι η πληρότητα σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς, ενώ μεγάλη είναι η προτίμηση των εκδρομέων για τις κοντινές αποδράσεις. Η Πελοπόννησος και τα νησιά του Αργοσαρωνικού βρίσκονται παραδοσιακά στην κορυφή της λίστας.

Με την έξοδο των εκδρομέων για το Πάσχα να κορυφώνεται την Μεγάλη Παρασκευή τα διαθέσιμα δωμάτια στο Ναύπλιο, για το επίμαχο τετραήμερο έχουν εξαφανιστεί, καθώς δόθηκε «μάχη» για το ποιος θα πρωτοκλείσει.

«Η πληρότητα για την πόλη του Ναυπλίου από τη Μεγάλη Πέμπτη βρίσκεται στο 75% και από τη Μεγάλη Παρασκευή είμαστε στο 100%» εξήγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου, Παναγιώτης Μωριάτης μιλώντας στο Star.

Μοναδική λύση για τους ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής, που σκέφτονται να αποδράσουν στο Ναύπλιο είναι το Τολό , όπου και εκεί τα ανοιχτά καταλύματα γεμίζουν το ένα μετά το άλλο.

Πού κυμαίνονται οι τιμές στα νησιά του Αργοσαρωνικού

Αρκετοί αδειούχοι επιλέγουν να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα σε κοντινούς προορισμούς όπως τις Σπέτσες και την Ύδρα.

«Θεωρώ ότι είμαστε λίγο παραπάνω από το 80%. Ο κόσμος περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή λίγο τον καιρό για να πουν και οι τελευταίοι το “ναι”, να φύγουν για ντα νησιά μας τα χωριά μας» σημείωσε ο Χρήστος Όρλωφ, πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στις Σπέτσες.

Για τους αναποφάσιστους, στις Σπέτσες το κόστος διανυκτέρευσης ξεκινά από τα 80 ευρώ, χωρίς πρωινό και ανεβαίνει στα 100 έως 250 ευρώ για ένα δωμάτιο με πρωινό, ενώ στην Αίγινα κυμαίνονται από 60 – 100 ευρώ για ένα δίκλινο με πρωινό.

«Οι πληρότητες πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή στο νησί της Αίγινας 85% με 95%. Υπάρχουν ακόμα ελεύθερα δωμάτια για αυτούς που δεν είχαν φροντίσει στο παρελθόν» σημείωσε ο γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας, Παναγιώτης Χαλδαίος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis