Home design
home design

Αργολίδα: Ο υπερπρωταθλητής της Α2 σήκωσε την κούπα

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΓΠΣ Προίτου Νέας Τίρυνθας που νίκησε τον Α.Ο. Μυκηναϊκού με 4-3 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 1-1)
Α2 ΕΠΣ Αργολίδας απονομή πρωταθλήματος (1)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Απριλίου στο ΔΑΚ Άργους ο αγώνας κατάταξης για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή για την Α2 κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αργολίδας για την ποδοσφαιρική χρόνια 2022-23, μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων των δύο ομίλων του ΑΟ Μυκηναϊκού και ΓΠΣ Προίτου Νέας Τίρυνθας

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΓΠΣ Προίτου Νέας Τίρυνθας που νίκησε τον Α.Ο. Μυκηναϊκού με 4-3 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 1-1).

Έγιναν απονομές Κυπέλλων και μεταλλίων και στις δύο ομάδες από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, από τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Νίκο Δελή, από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Αργολίδας και συγκεκριμένα από τη Γενική Γραμματέα Έλενα Πανοβράκου, τον Αντιπρόεδρο Αλέξανδρο Σταμάτη, τον Ταμία Επαμεινώνδα Μπιτζή, το μέλος Νίκο Καραμπή καθώς και από τον Πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας Χάρη Νενεκούμη.

Επίσης η ομάδα του ΑΟ Μυκηναϊκού τίμησε τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα ως ποδοσφαιριστή καθώς και παράγοντα.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis