home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Υποσχέθηκαν να τηρήσουν τα νόμιμα στην εστίαση

Σύσκεψη από τον Δήμο Ναυπλιέων, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για τη λειτουργία της εστίασης στην πόλη του Ναυπλίου

Σύσκεψη για τη λειτουργία της εστίασης συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος την Τρίτη 11 Απριλίου στην οποία συμμετείχαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης συνοδευόμενος από τον διοικητή του ΑΤ Ναυπλίου Αστυνόμο Α’ Νικόλαο Νικολάου και τον Υπασπιστή Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνόμο Α’ Γεώργιο Μπεκιάρη, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Αλέκος Λυκομήτρος, ο πρόεδρος του συλλόγου εστίασης Σπύρος Αφίφης και τα μέλη Βασίλειος Δρακάκης, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος και Περικλής Μπελίτσος.

Η συνάντηση είχε ως βασικό αντικείμενο συζήτησης θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Συνάντηση Ναύπλιο εστίαση

Από όλες τις πλευρές τονίστηκε η αναγκαιότητα της σωστής λειτουργίας των καταστημάτων στην πόλη του Ναυπλίου με βάση και την ισχύουσα νομοθεσία.

Συμφωνήθηκε επίσης να υπάρξει εντονότερη και στενότερη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών ενόψει της μεγάλης τουριστικής κίνησης που αναμένεται το Πάσχα αλλά και τις ευοίωνες προβλέψεις για επιπλέον αύξηση του τουρισμού τους καλοκαιρινούς μήνες στο Δήμο Ναυπλιέων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε τη σπουδαιότητα της καλής και αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου, των αστυνομικών αρχών και των Ιδιοκτητών Εστίασης προς όφελος των συμπολιτών και επισκεπτών και βεβαίως του τουριστικού προϊόντος που αποτελεί την προμετωπίδα της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του τόπου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε έχοντας όλοι τη διάθεση, να λειτουργήσουν προς το συμφέρον της πόλης του Ναυπλίου προκειμένου τα τυχόν ζητήματα που ανακύπτουν να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά.

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ

    Υποσχέθηκαν να τηρήσουν τα νόμιμα στην εστίαση. Άρα δεν ήταν δεδομένο ότι θα ήταν όλα νόμιμα. Άρα εμμέσως παραδέχονται παρατυπίες – ανομιες. Αμαρτία ομολογουμένη, ουκ έστιν αμαρτία; Δεν νομίζω. Καλό Πάσχα. Καλή Ανάσταση

  2. Να ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν ανεκτοί χώροι και για τους πεζούς, σε πλατείες και πεζοδρόμια?

  3. Τάκης Πασσαλής

    Τώρα ποια ειναι τα νόμιμα και γιατί πρέπει να γίνει σύσκεψη για το αυτονόητο, φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο αυτονόητο…

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis