home design 800x400
home design 1170Χ320

Ερμιονίδα: Απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα

Ολοκληρώθηκε η διανομή των απινιδωτών στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία του Δήμου Ερμιονίδας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ερμιονίδα: Απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα
Απινιδωτές Δήμος Ερμιονίδας αθλητικά σωματεία (4)

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης παραλαβής των απινιδωτών στα Αθλητικά σωματεία του Δήμου Ερμιονίδας. Ήδη έχουν παραλάβει από έναν φορητό απινιδωτή η ποδοσφαιρική ομάδα «Ποσειδών» Διδύμων, η Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας και ο Νέος Ο.Φ. Ηλιοκάστρου.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλος παρέδωσε ακόμα τρεις σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των δημοτικών γηπέδων για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ειδικότερα, από έναν αυτόματο απινιδωτή, τελευταίας τεχνολογίας, παρέλαβε ο κ. Δημήτριος Τσιρτσίκος για τον Αθλητικό Όμιλο Κορωνίς Κοιλάδας, ο κ. Σίμος Καϊμασίδης, εκπροσωπώντας τον Αθλητικό Όμιλο Κρανιδίου, ο κ. Ιωάννης Σκούρτης από τον Αθλητικό Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Ερμιονίδας και ο κ. Δημήτριος Ρουκουλές από τον Πορτοχελιακό.

Επισημαίνεται ότι ένας επιπλέον απινιδωτής παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Α.Π.) Δήμου Ερμιονίδας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες όλων των αθλητικών διοργανώσεων και των αγώνων, οι οποίοι θα διεξάγονται στο δημοτικό γήπεδο του Π.Α.Κ. Κρανιδίου.

Στο εξής οι αγώνες θα διεξάγονται με περισσότερη ασφάλεια, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι αιτήσεις για το σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή από ειδικούς εκπαιδευτές σε αθλητές, προπονητές, αλλά και πολίτες του Δήμου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis