home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Ελένη Γκολέμη μαζί με τον Κ. Μάκαρη

Τέταρτη υποψηφιότητα στο Παναρίτι

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Η Ελένη Γκολέμη μαζί με τον Κ. Μάκαρη
ΓΚΟΛΕΜΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Η Ελένη Γκολέμη είναι η τέταρτη υποψηφιότητα στο Παναρίτι και η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφια για το δήμο Ναυπλιέων, στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Είμαι γεννημένη στο Παναρίτι και έχω μεγαλώσει εκεί. Είμαι σύζυγος και συγχρόνως μητέρα δύο τέκνων. Δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα με την εργασία μου και την φροντίδα της οικογένειας μου, είμαι και ενεργή πολίτης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας.

Η διαπίστωση μου όσον αφορά το ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής γύρω από την προσέγγιση  των πάσης φύσεως  προβλημάτων είναι μηδαμινή.

Επειδή δεν δέχομαι λοιπόν να μεγαλώνω τα παιδιά μου σε ένα τέτοιο περιβάλλον, χωρίς καμιά ποιότητα ζωής, χωρίς τις απαραίτητες παρεμβάσεις προς την Κεντρική εξουσία για χρονίζοντα προβλήματα της νεολαίας, αλλά και της τρίτης ηλικίας, αποφάσισα χωρίς χρονοτριβή να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κων/νος Μάκαρης για συμπόρευση στον κοινό πλέον αγώνα για αλλαγή νοοτροπίας και φιλοσοφίας γύρω από την άσκηση των καθηκόντων μιας νέας σύγχρονης Δημοτικής Αρχής.

Για αυτό λοιπόν θα είμαι και εγώ υποψήφια στο Παναρίτι με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη.»

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis