home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τροχαίο στον Ασπρόπυργο: Συγκρούστηκαν 3 αυτοκίνητα – Αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ asthenoforo

Τροχαίο στον Ασπρόπυργο στο ύψος των διυλιστηρίων των ΕΛΠΕ σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, γύρω στις 5:30 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ο οδηγός ενός εκ των τριών οχημάτων που ενεπλάκησαν στο ατύχημα, παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση εξετράπη της πορείας του στο αντίθετο ρεύμα και ανετράπη αφού συγκρούσθηκε και με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κατεύθυνση προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός που παραβίασε το STOP δεν είχε δίπλωμα, ενώ είναι γνωστός στις Αρχές, αφού δίνει το παρών κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του πρώτου διερχόμενου αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Τροχαία, ενώ έφθασε και το ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο, του οποίου η ζωή δεν κινδυνεύει, ενώ φαίνεται να έσπασε την κλείδα του.

Δείτε βίντεο από το τροχαίο εδώ:

Σύμφωνα με το athensvoice.gr, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου, λόγω του τροχαίου. Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών μέχρι και τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού και στην είσοδο στο ύψος του Ασπροπύργου. Μποτιλιάρισμα επίσης στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού μέχρι το Νεκροταφείο.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι τα ΚΤΕΛ. Δυσκολίες συναντούν οι οδηγοί επίσης στην άνοδο της Συγγρού, στην Κατεχάκη, στην Παραλιακή, στην Κηφισίας και στην Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis