home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την πορεία προς τη νίκη από το Άργος»

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα μαζί με τους υποψηφίους  βουλευτές των εκλογών του Μαΐου
Επίσκεψη Περιοδεία Τσίπρα στ Άργος (11)

Το Άργος επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας ως αφετηρία της  πορείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την επιστροφή στη διακυβέρνηση της χώρας την Παρασκευή 31 Μαρτίου και η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε από τους φίλους του Κόμματος ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, γεμίζοντας με αισιοδοξία όλους αυτούς που περιμένουν να αλλάξει η πολιτική κατάσταση στη χώρα.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα μαζί με τους υποψηφίους  βουλευτές των εκλογών του Μαΐου και μιλώντας σε τοπικό κανάλι τόνισε:

  • Παρών σε κάθε πρόβλημα του Έλληνα πολίτη ο Αλέξης Τσίπρας καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας που τελειώνει. Δυναμικά παρών και τώρα κατά την προεκλογική περίοδο.
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα ενισχύσει την μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα ώστε να απαλειφθεί η θλιβερή εικόνα του Άργους αλλά και της υπόλοιπης επαρχίας, με τα κλειστά καταστήματα και την αισθητή μείωση της εμπορικής κίνησης στην πόλη που κάποτε αποτελούσε το εμπορικό κέντρο του Νομού.
  • Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα έχει «υποφέρει» από την διακυβέρνηση Μητσοτάκη, κατά την πανδημία, τη στέρηση βασικών δικαιωμάτων, τις υποκλοπές, την ακρίβεια, την ενεργειακή πολιτική, αλλά και την ανεξέλεγκτη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.
  • Επιτέλους, ο κ.Μητσοτάκης ελπίζουμε να φερθεί ως σύγχρονος πολιτικός και να εκφράσει τις απόψεις του σε ένα debateμε τον Αλέξη Τσίπρα και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.
  • Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθούν τα ονόματα όλων των υποψηφίων βουλευτών καθώς και το επίσημο προεκλογικό πρόγραμμα του Κόμματος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Γκιόλα:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis