home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νεαρή οδηγός από το Άργος είδε τον τρόμο με τα μάτια της

Ενώ κινούταν στα Δερβενάκια μια αγέλη από αγριογούρουνα βρέθηκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα από αυτά
Δρόμος οδηγός

Η εμφάνιση αγριογούρουνων στους δρόμους της Αργολίδας και της Κορινθίας είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει ολοένα και συχνότερα, ιδιαίτερα την τελευταία διετία. Όμως προσφάτως η εμφάνισή τους στα Δερβενάκια συνδυάστηκε με ένα τροχαίο που ευτυχώς δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό, πέρα από υλικές ζημιές στο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή οδηγός από το Άργος κινούταν με το αυτοκίνητό της μεταξύ Κορινθίας και Αργολίδας όταν ξαφνικά είδε τον τρόμο με τα μάτια της. Μια αγέλη από αγριογούρουνα βρέθηκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα από αυτά.

Αυτή είναι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο με αγριογούρουνα στην ίδια περιοχή και ίσως όχι η τελευταία, καθώς ο πληθυσμός τους έχει αυξηθεί, προκαλώντας μάλιστα ουκ ολίγες καταστροφές εσπεριδοειδών και υποδομών για το πότισμα στον Αργολικό κάμπο.

Την ίδια στιγμή με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία ΝΕΜΕΣΙΣ για τα ζώα, το περιβάλλον και το κυνήγι ζητά από τις πολιτεία και τις αρμόδιες υπηρεσία να ληφθούν άμεσα αποτελεσματικά μέτρα για το πρόβλημα του υπερπληθυσμού των υβριδικών αγριογούρουνων που πλήττει όλη την Ελλάδα και κυρίως την Πελοπόννησο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis