home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Τροχόσπιτα με θέα το Μπούρτζι και το Ναύπλιο

Άλλαξαν στέκι όσοι κάνουν διακοπές με τροχόσπιτα στο Ναύπλιο

Τροχόσπιτα με θέα το Μπούρτζι και το Ναύπλιο σταθμεύουν τις τελευταίες ημέρες στο πλάτωμα που ξεκινά ο τεχνητός λιμενοβραχίονας. Τα τροχόσπιτα τα τελευταία χρόνια στάθμευαν σε τμήμα του πάρκινγκ απέναντι από τον σταθμό του τρένου, όμως πλέον έχουν μετακινηθεί σε αυτό το σημείο.

Από το πλάτωμα του λιμενοβραχίονα η θέα της πόλης είναι μοναδική, αφού φαίνεται τόσο το Μπούρτζι στο βάθος της θάλασσας, όσο και όλη η παλιά πόλη του Ναυπλίου με το λιμάνι, το Παλαμήδι και η Ακροναυπλία.

Τροχόσπιτα στο Ναύπλιο (2)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Ως γνωστόν, το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή δεν διαθέτει camper stop, όπως πολλές περιοχές στην Ευρώπη, πέραν των camping που δέχονται μεταξύ άλλων και τροχόσπιτα, οπότε όσοι θέλουν να κινηθούν ελεύθερα αναγκάζονται να σταθμεύουν όπου φαίνεται ότι δεν ενοχλούν.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν το Ναύπλιο για τις διακοπές τους με τροχόσπιτο, προσφέροντας στην τοπική οικονομία, αφού εκτός από τη διαμονή αφήνουν χρήματα στην πόλη, για καύσιμα, φαγητό, διασκέδαση κλπ. Όμως πολλές φορές τους κυνηγάει είτε η αστυνομία, είτε το λιμενικό. Το μεσημέρι της Κυριακής πάντως τα τροχόσπιτα – την ώρα του ρεπορτάζ – δεν είχαν αναπτύξει τέντες κλπ, αλλά απλά ήταν σταθμευμένα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button