home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Κωστούρος και Κόπτσης συζήτησαν για θέματα εκπαίδευσης και σχολικών υποδομών

Η συνάντηση του δημάρχου Ναυπλιέων με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων
Κωστούρος συάντηση με ΓΓ Υπουργείου Παιδείας (2)

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συναντήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στο Ναύπλιο, με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων Αλέξανδρο Κόπτση.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε εκτενής συζήτηση σε καίρια θέματα εκπαίδευσης και σχολικών υποδομών παραβρέθηκε από πλευράς του Δήμου Ναυπλιέων, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας Νάντια Αναστασίου όπως επίσης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Μαρία Ράλλη.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενημέρωσε αναλυτικά τον Γ.Γ του Υ.ΠΑΙ.Θ για τον σχεδιασμό και τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή με την υλοποίηση της κατασκευής σχολικών μονάδων σε Ανυφί και Αγία Τριάδα αλλά και τις συνεχιζόμενες λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου.

Επίσης ο κ. Κωστούρος παρουσίασε στον κ. Κόπτση το φιλόδοξο πρόγραμμα αξιοποίησης του στρατοπέδου Ζησιμόπουλου με τη μελέτη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δημιουργίας νέων σχολικών μονάδων, τονίζοντας την ανάγκη αύξησης της χρηματοδότησης από την πλευρά της Πολιτείας τέτοιων μεγάλων δράσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε για άλλη μια φορά από τον δήμαρχο Ναυπλιέων στο θέμα των σχολικών καθαριστριών και στην επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης από την πλευρά του Υπουργείου μόνιμης λύσης μέσα από τη μονιμοποίηση τους.

Κωστούρος συάντηση με ΓΓ Υπουργείου Παιδείας (1)
Κωστούρος συάντηση με ΓΓ Υπουργείου Παιδείας (3)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis