home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Το ανθρωποκυνηγητό ανάμεσα στους πιστούς και ο Αθηναίος αστυνομικός

Μυρίστηκε τους διαρρήκτες, τους πήρε στο κατόπι και έδινε οδηγίες στους συναδέλφους του – Δύο συλλήψεις νεαρών που δεν πρόλαβαν να κλέψουν
astynomia αστυνομία

Ο Αθηναίος αστυνομικός, εκείνη την ώρα εκτός υπηρεσίας, είδε τέσσερις νεαρούς να τρέχουν και αμέσως από την εμπειρία του κατάλαβε ότι κάτι έχει συμβεί. Άρχισε να τρέχει πίσω τους για να μην τους χάσει και ταυτόχρονα τηλεφωνούσε στην αστυνομία, έχοντας ανοιχτή γραμμή και αναφέροντας λεπτό προς λεπτό πού βρίσκονται. Οι διαρρήκτες έδρασαν την ώρα πού όλοι έλλειπαν στο πανηγύρι της Ευαγγελίστριας, στο Ναύπλιο.

Για κακή τους τύχη ο αστυνομικός από την Αθήνα βρισκόταν κοντά στο σπίτι που έγινε η διάρρηξη που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.

Πληροφορίες λένε ότι έγιναν κάποιες συλλήψεις από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό ανάμεσα στους πιστούς, στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθησαν, χθες (25.3.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 21 και 26 ετών, αντίστοιχα.

Μαζί με ακόμη 2 ημεδαπούς, προχθές (24.3.2023) το βράδυ, προσπάθησαν να εισέλθουν σε οικία, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθώς έγιναν αντιληπτοί.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis