home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΑυτοδιοίκηση

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Απορρίφθηκε η προσφυγή για τη μελέτη του δρόμου της Μάνης

Η σύμβαση αφορούσε την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την εκπόνηση μελέτης βελτίωσης της 1ης εθνικής οδού Καλαμάτα – Καρδαμύλη (κατά τμήματα), μελέτης παράκαμψης Καρδαμύλης και μελέτης παράκαμψης Αγίου Νίκωνα

Απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (Α΄ Επιτροπή του άρθρου 68 π.δ. 30/1996) η προσφυγή περιφερειακών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επί απόφασης της εν λόγω επιτροπής.

Η επίμαχη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αφορούσε στην σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του ΑΟΤΑ “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε.” με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την εκπόνηση μελέτης βελτίωσης της 1ης εθνικής οδού Καλαμάτα – Καρδαμύλη (κατά τμήματα), μελέτης παράκαμψης Καρδαμύλης και μελέτης παράκαμψης Αγίου Νίκωνα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, θα προχωρήσει η διαδικασία για την ανάθεση της εν λόγω μελέτης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button