home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηΑρχείοFeatured

Ναύπλιο: Ανακατεύει την τράπουλα με τον Κατερινάκο ο Κωστούρος – Τί θα κάνει ο Λαμπρόπουλος

Έκπληξη η υποψηφιότητα του δικηγόρου με την «Επόμενη Μέρα» στις επόμενες δημοτικές εκλογές

Έκπληξη αποτελεί η υποψηφιότητα του δικηγόρου Χάρη Κατερινάκου με την «Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου, στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε από την δημοτική παράταξη του δημάρχου Ναυπλιέων, συνοδευόμενη και από φωτογραφία του υποψηφίου με τον επικεφαλής.

Πολλοί θεωρούσαν μέχρι τώρα ότι ο Κατερινάκος που στήριζε στο παρελθόν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου, θα τον ακολουθήσει και με την στήριξη του έτερου υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού. Όμως αυτό δεν συνέβη.

Αποτέλεσμα ήταν να ανακατευτεί η τράπουλα και να δημιουργηθούν φήμες ότι η υποψηφιότητα Κατερινάκου με τον Δημήτρη Κωστούρο είναι προάγγελος μεταπήδησης και του Βαγγέλη Λαμμπρόπουλου, από τον Ορφανό στον Κωστούρο, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Λαμπρόπουλος Ορφανός
Ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος και ο Δημήτρης Ορφανός / ΦΩΤΟ: fb Βαγγέλης Λαμπρόπουλος

Σε επικοινωνία που είχε το anagnostis.org με τον δικηγόρο Βαγγέλη Λαμπρόπουλο, ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι παραμένει στο πλευρό του Δημήτρη Ορφανού, στηρίζοντάς τον ως υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων, απέναντι στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωστούρου.

Κατερινάκος Κωστούρος
Ο Χάρης Κατερινάκος και ο Δημήτρης Κωστούρος / ΦΩΤΟ: fb Ναύπλιο. Επόμενη μέρα.

Κατερινάκος και Κωστούρος

Σε επικοινωνία του anagnostis.org με τον Χάρη Κατερινάκο, ο ίδιος επιβεβαιώνει – χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω – την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Επόμενη Μέρα», που αναφέρει:

«Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Χάρη Παν.  Κατερινάκου, διακεκριμένου δικηγόρου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: «Καλωσορίζω τον Χάρη στον συνδυασμό μας «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα». Ο Χάρης είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, ένας καταξιωμένος δικηγόρος ο οποίος συμμετέχει ενεργά στα κοινά με ιδέες και προτάσεις στα τέσσερα αυτά χρόνια από την ημέρα της εκλογής του.

Η επιλογή του να συστρατευθεί μαζί μας, είναι μια αναγνώριση του έργου της δημοτικής Αρχής και μας γεμίζει με χαρά διότι στην Επόμενη Μέρα, άνθρωποι σαν τον Χάρη χρειάζονται για να εγγυηθούν την επιτυχία αλλά και την σκληρή δουλειά για το καλό των δημοτών μας, ώστε η Επόμενη Μέρα να είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη. Χάρη Καλώς Ήρθες».

Πλέον, έχοντας μπει στην προεκλογική κούρσα, οι εκπλήξεις – όπως αυτή της προσχώρησης του Χάρη Κατερινάκου στην παράταξη Κωστούρου – βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη στο Ναύπλιο και η «μάχη» μεταξύ των δημοτικών συνδυασμών θα είναι σκληρή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button