home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Δήμος Ερμιονίδας: Αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων – Προβλέπονται εργασίες τσιμεντόστρωσης και ασφαλτόστρωσης πολλών χιλιομέτρων

Ένταξη του έργου του Δήμου Ερμιονίδας με τίτλο “Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ερμιονίδας” στο Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”

Υπογράφηκε, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, η απόφαση ένταξης του Δήμου Ερμιονίδας στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», το οποίο αφορά το έργο «Ανάπτυξη της υπαίθρου – Αγροτική οδοποιία Δήμου Ερμιονίδας», συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000,00 €. Με την υλοποίηση του έργου, που αποτελεί πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, γίνεται συνολική προσπάθεια για την αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων όλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας, με σκοπό την εύκολη πρόσβαση σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου προβλέπονται εργασίες τσιμεντόστρωσης και ασφαλτόστρωσης πολλών χιλιομέτρων.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για το τρίτο έργο που η Δημοτική Αρχή εντάσσει στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», αφού ήδη έχει εγκριθεί η Αναβάθμιση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Κρανιδίου με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση μέρους της εκροής για επωφελείς χρήσεις και η Ενεργειακή αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, συνολικού προϋπολογισμού των τριών έργων 8.877.667,60 €.

Αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων
Αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων // ΦΩΤΟ: Δήμος Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας μεριμνεί για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, καλύπτοντας μια σειρά από ανάγκες με άμεση προτεραιότητα τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού πληθυσμού της Ερμιονίδας.

«Βελτιώνουμε τις υποδομές σε όλο το εύρος του Δήμου Ερμιονίδας και στηρίζουμε έμπρακτα τον αγροτικό πληθυσμό. Με προσήλωση στο στόχο μας εξασφαλίζουμε έργα αναγκαία και δίνουμε μόνιμες λύσεις στον πρωτογενή τομέα.», αναφέρει η Δημοτική Αρχή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button