home design 800x400
home design 1170Χ320

Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη βιάστηκε ακόμα και από συγγενείς της και έμεινε έγκυος

Το ανήλικο κορίτσι κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό
Μυστήριο με πιθανό βιασμό κοπέλας στο Άργος

Μία ακόμα σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου στη χώρα μας έφερε στο φως το MEGA και η εκπομπή «Live News», καθώς μία 13χρονη από τη Λακωνία βιάστηκε τόσο από συγγενικά της πρόσωπα, όσο και από αλλοδαπούς και μάλιστα έμεινε έγκυος.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 13χρονη είχε μείνει έγκυος στα τέλη του 2022 και γέννησε το παιδί της σε μαιευτήριο της Αθήνας, η υπόθεση λόγω του νεαρού της ηλικίας του κοριτσιού έκανε την αστυνομία να ερευνήσει την υπόθεση.

Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται ο εφιάλτης που ζούσε το 13χρονο κορίτσι καθώς όπως δήλωσε είχε βιαστεί από δύο αλλοδαπούς που ζούσαν στο συγκεκριμένο χωριό της Λακωνίας.

Μετά από την κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε τους δύο αλλοδαπούς η αστυνομία τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με τη 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Τη βίαζαν και συγγενείς της

Στη συνέχεια όμως και με την υπόθεση να εξακολουθεί να ερευνάται από τις δικαστικές Αρχές, τον Φεβρουάριο του 2023, η 13χρονη αποκάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και από συγγενή της, ο οποίος μάλιστα της έδινε και κάποιες περίεργες ουσίες και φέρεται πως είναι και ο πατέρας του παιδιού.

Όμως η φρικιαστική αυτή υπόθεση έχει κι άλλη προέκταση, καθώς έχει σχηματιστεί δικογραφία από τις Αρχές Ασφαλείας στην Αθήνα σε βάρος άλλου προσώπου από τον ίδιο οικογενειακό κύκλο, που κατηγορείται πως κακοποίησε τη 13χρονη όταν βγήκε αιφνιδίως από το μαιευτήριο μετά τον τοκετό και τη φιλοξένησε στο σπίτι του στην πρωτεύουσα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis