home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Νέα Επίδαυρος: Κέρδισαν τον Φοίνικα, μάζεψαν τα σκουπίδια τους και έφυγαν σαν κύριοι

Οπαδοί του Πανιωνίου ζήτησαν σακούλες για να καθαρίσουν το σημείο του γηπέδου, στο οποίο είχαν τοποθετηθεί

Την άψογη φιλοξενία που εισέπραξαν, θέλησαν να ανταποδώσουν οι οπαδοί του Πανιωνίου που βρέθηκαν στη Νέα Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς της αγαπημένης τους ομάδας με την τοπική ομάδα από την Αργολίδα.

Μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας τους επί του τοπικού Φοίνικα με 0-2, οι οπαδοί των «κυανέρυθρων» ζήτησαν σακούλες για να καθαρίσουν από τα σκουπίδια τους, το σημείο του γηπέδου από το οποίο είχαν παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου Πανιώνιος 2 1

Η ανάρτηση του Πανιωνίου

Όπως ενημέρωσε μέσω social media ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος, μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί ζήτησαν σακούλες για να καθαρίσουν το σημείο του γηπέδου, στο οποίο είχαν τοποθετηθεί:

«Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και στο πρόσωπο του προέδρου της Σώζων Λαμπριανού για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας και τους εκατοντάδες φιλάθλους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πάντα θα προσφέρει τον σεβασμό σε οποιαδήποτε ομάδα του τον ανταποδίδει, ανεξάρτητα την κατηγορία που αγωνίζεται.

Το ίδιο έκανε ο κόσμος μας, κάνοντας μας περήφανους μία ακόμα φορά, όταν μετά το τέλος του αγώνα ζήτησαν από το προσωπικό των γηπεδούχων σακούλες ώστε να καθαρίσουν το τμήμα του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου που είχαν τοποθετηθεί με σκοπό να τον αφήσουν πεντακάθαρο όπως τον βρήκαν. (ενδεικτικά η φωτογραφία με μια από τις πολλές σακούλες που γέμισαν)».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button