home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΕλλάδα

Σεπόλια: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία αλλοδαπού που έγινε το 2021

Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν 2 άτομα ως συνεργοί, ενώ αναζητείται ο φυσικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας

Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας 32χρονου αλλοδαπού, η οποία έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 30-5-2021 στην περιοχή των Σεπολίων, εξωτερικά καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όσον αφορά στο χρονικό της υπόθεσης, απογευματινές ώρες της 30-5-2021, άγνωστος πλησίασε πεζός τον 32χρονο, που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο καφετέριας στην περιοχή των Σεπολίων και τον τραυμάτισε θανάσιμα με χρήση πυροβόλου όπλου. Ακολούθως, διέφυγε κάνοντας χρήση και εναλλάσσοντας αυτοκίνητα – ταξί, τα οποία οδηγούσαν συνεργοί του.

Ταυτοποίηση δραστών

Για τη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά στοιχεία και δεδομένα, από την αξιολόγηση και ανάλυση των οποίων ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι συνέδραμαν τον φυσικό αυτουργό με μέσα μεταφοράς κατά την προσέγγιση και τη διαφυγή του από τον τόπο τέλεσης του εγκλήματος.

Όπως προέκυψε, ο ένας συνεργός είχε αναλάβει το σχεδιασμό και το συντονισμό της διαφυγής του φυσικού αυτουργού από τον τόπο του εγκλήματος, την καθοδήγηση του έτερου συνεργού, ενώ μετά την τέλεσή της ανθρωποκτονίας, φρόντισε για την απόκρυψη του όπλου που χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν. 

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 15 Μαρτίου 2023, εντοπίσθηκαν οι δύο συνεργοί, οι οποίοι προσήχθησαν και ακολούθως συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του φυσικού αυτουργού συνεχίζονται.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button