home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Δημήτρης Νούλας υποψήφιος με τον Κων/νο Μάκαρη

Θα είναι υποψήφιος για το δήμο Ναυπλιέων στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή»
Νούλας Δημήτρης και Κώστας Μάκαρης 1

Ο Δημήτρης Νούλας είναι η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφιος για το δήμο Ναυπλιέων, στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

”Γνωρίζετε όλοι ότι το μεγαλύτερο μέρος του υπηρεσιακού μου βίου τον έχω περάσει στην πόλη του Ναυπλίου. Ως Αξιωματικός της ΕΛΑΣ ανέλαβα πολλές υπευθυνότητες που αφορούν στο κυκλοφοριακό πρόβλημα, τον αγορανομικό έλεγχο, τις τουριστικές υπηρεσίες κ.λ.π., στη μακρά δε αυτή υπηρεσιακή μου διαδρομή είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τα προβλήματα της Πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής και να τα επισημάνω στις τοπικές Δημοτικές, Κρατικές, περιφερειακές και άλλες αρχές, ώστε να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχοντας την εμπειρία αυτή και ασφαλώς διαθέτοντας αρκετό χρόνο, αποφάσισα να μην κινούμαι από κανένα κομματικό ή ιδεολογικό ερέθισμα, αλλά από την υπερκομματική ανάγκη βελτίωσης των συστημάτων ζωής του τόπου μας, να συμμετάσχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου μας, μετέχοντας στον συνδυασμό του επιτυχημένου επιχειρηματία και ενεργού δημόσιου παράγοντα κ. Κων/νου Μάκαρη.

Πιστεύω ότι ο κ. Κων/νος Μάκαρης θα φέρει μια νέα πνοή στην πόλη μας και με την σφαιρική σύλληψη των προβλημάτων που τον χαρακτηρίζει θα βελτιώσει κατά πολύ την λειτουργία όλων  των υπηρεσιών και των Νομικών προσώπων του Δήμου μας, που θα αποφέρουν έτσι στους πολίτες του μεγάλου μας Ιστορικού Δήμου, μεγάλη καλυτέρευση της ζωής τους σε όλα τα επίπεδα.”

Νούλας Δημήτρης και Κώστας Μάκαρης

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis