home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΚορινθία

Ο Kez δίνει χρώμα στο ΕΕΕΚ Κορίνθου

Δράση για το πρόγραμμα «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια» της UrbanAct

Ο Kez θα υλοποιήσει μια μεγάλη εικαστική παρέμβαση στο ΕΕΕΕΚ Κορίνθου για το χρονικό διάστημα 9 με 15 Μαρτίου μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης του σχολείου. Η παρέμβαση γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος της UrbanAct «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια» και θα περιλαμβάνει και συμμετοχικές δράσεις για τους μαθητές.

Όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης Κez «το έργο μου αποτυπώνει μια πολύχρωμη σύνθεση με επίκεντρο το φυσικό τοπίο και τα χρώματα. Έχει σαν στόχο να αποτελέσει μια μόνιμη πηγή έμπνευσης για τους μαθητές/τριες και να αλλάξει το τοπίο στο σχολικό αυτό περιβάλλον».

eeeek l

Το πρόγραμμα υλοποείται για πρώτη φορά σε σχολείο του νομού Κορινθίας, με την φιλοξενία και στήριξη της Δ/νσης του ΕΕΕΕΚ Κορίνθου, την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων.

Η UrbanAct για πολλά χρόνια παρεμβαίνει με τις δράσεις της σε σχολεία ανά την Ελλάδα, με τοιχογραφίες που εκπέμπουν μηνύματα, με καλλιτέχνες που προσφέρουν το έργο τους και την ενσυναίσθησή τους και με συμμετοχικές δράσεις για τους μαθητές που συμβάλουν στη γνώση, στον σεβασμό στη διαφορετικότητα, στη χαρά της ζωής και της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button