home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Για πρώτη φορά κολύμβηση με ουρά γοργόνας (mermaiding) από την προπονήτρια των Ιπτάμενων Κατερίνα Δημακοπούλου

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η προπονήτρια των Ιπτάμενων Κατερίνα Δημακοπούλου ως εισηγήτρια σε σεμινάριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
mermaiding

Η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κατερίνα Δημακοπούλου είναι η πρώτη που παρουσίασε το mermaiding στην επιστημονική κοινότητα και έκανε την πρώτη μεταπτυχιακή μαθητεία στην Ελλάδα πάνω στην κολύμβηση με ουρά γοργόνας και εισηγήθηκε το 1ο εφαρμοσμένο σεμινάριο στην Ελλάδα για την κολύμβηση με ουρά γοργόνας – mermaiding στο Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα στις αρχές Μαρτίου διοργανώθηκε για 4η φορά στη Θεσσαλονίκη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 4ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικών Επιστημών.

Το 4ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικών Επιστημών – 4th International Conference of Sports Sciences (ICSS 2023), είναι ένα κορυφαίο διεθνές επιστημονικό συνέδριο έρευνας και τεχνολογίας με έμφαση στον Αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή.

mermaiding Εφαρμοσμένο Σεμινάριο

Το συνέδριο διοργανώθηκε από τη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ., το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης  και το ΤΕΦΑΑ Σερρών και φιλοξενήθηκε για τέταρτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από 2 έως 4 Μαρτίου 2023.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο  εφαρμοσμένο σεμινάριο Mermaiding – κολύμβηση με ουρά γοργόνας, στην Ελλάδα.

mermaiding 2

Εισηγήτρια στο σεμινάριο αυτό ήταν η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κατερίνα Δημακοπούλου (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc Παιδαγωγική και Δημιουργική μάθηση στην κολύμβησης, MSc Μεγιστοποίηση απόδοσης και επίδοσης στην κολύμβηση, προπονήτρια κολύμβησης – καλλιτεχνικής κολύμβησης – υδατοσφαίρισης, εκπαιδεύτρια ναυαγοσωστικής, Mermaiding Master Trainer).

Υπεύθυνη του σεμιναρίου mermaiding είναι η κυρία Αναστασία Σαμαρά, μέλος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και διδάσκουσα σε αυτό η Κατερίνα Δημακοπούλου ως η πρώτη Mermaiding Master Trainer στην Ελλάδα. Το σεμινάριο παρακολούθησαν φοιτητές και απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ.

mermaiding 3

Η κολύμβηση με ουρά γοργόνας (mermaiding) είναι ένα απαιτητικό άθλημα, το οποίο στο εξωτερικό αποτελεί την νέα τάση στην κολύμβηση αναψυχής. Τα τελευταία χρόνια το mermaiding αναπτύσσεται και μεγαλώνει στην Ελλάδα και μαγεύει μικρούς και μεγάλους!

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis