home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Είπαν όχι στην παχυσαρκία

Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας από την 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: Είπαν όχι στην παχυσαρκία
ΤΟΜΥ Ναυπλίου δράση (2)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου πραγματοποίησε δράση στο Ναύπλιο με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, πλησίον Δημαρχείου, η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου και του Κ.Υ. Ναυπλίου ενημέρωσε τους πολίτες σχετικά με τις επιδημικές διαστάσεις της Παχυσαρκίας, καθώς επίσης πραγματοποιήθηκε αξιολόγηση σωματικού βάρους (ΒΜΙ) σε όσους πολίτες το επιθυμούσαν.

Επιπλέον, διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας και προτάθηκαν συμβουλές διατροφής από τον Εθνικό Διατροφικό Οδηγό για όλες τις ηλικίες.

Η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου θερμά τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στη δράση της. Επίσης εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στην Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (Ε.Ι.Ε.Π.) για τη σημαντική δωρεά σε έντυπο υλικό καθώς επίσης και στο Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του χώρου, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων δράσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis