home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Τροχαίο στο Ναύπλιο: Αυτοκίνητο προκάλεσε μετωπική με τζιπ και έφυγε σα να μη συμβαίνει τίποτα

Το ΙΧ αμέσως μετά τη σύγκρουση έκανε όπισθεν και κατευθύνθηκε προς Άρια, παρότι ο κόσμος που βγήκε στα μπαλκόνια και οι υπόλοιποι οδηγοί του φώναζαν «πού πας»

Αναστάτωση προκλήθηκε στις 12:45 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (4/3) προς Κυριακή (5/3) στην οδό Ασκληπιού όταν ένα αυτοκίνητο γκρι χρώματος συγκρούστηκε μετωπικά με ένα μαύρο τζιπ που κινούταν προς Ναύπλιο, στο ύψος των φαναριών.

Όπως λένε περίοικοι το γκρι αυτοκίνητο βρέθηκε ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε τροχαίο με το τζιπ το οποίο χτυπήθηκε ελαφρά και από τρίτο αυτοκίνητο που το ακολουθούσε.

Το γκρι αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, αμέσως μετά τη σύγκρουση έκανε όπισθεν, μπήκε πάλι στο κανονικό ρεύμα εξόδου από το Ναύπλιο και κατευθύνθηκε προς την Άρια, παρότι ο κόσμος που πετάχτηκε από τα κρεβάτια του και οι επιβαίνοντες στα υπόλοιπα αυτοκίνητα του φώναζαν «πού πας».

Περίοικοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία που έσπευσε στο σημείο με δύο περιπολικά. Όσοι είδαν τι συνέβη περιέγραψαν στους αστυνομικούς πως το αυτοκίνητο που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας έφυγε από το σημείο σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Σύμφωνα με όσα περιγράφουν περίοικοι και περαστικοί δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Τις πραγματικές συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος και τι ακριβώς συνέβη στην οδό Ασκληπιού, ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου. Παράλληλα αναζητείται το αυτοκίνητο που καταγγέλλεται πως πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η σύγκρουση.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button