home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΑυτοδιοίκηση

Οικ. Επιτροπή: Ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε χθες Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε το πρακτικό 3 “ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης” της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτής διαδικασίας διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων) με αντικείμενο την ανάθεση τεχνικών μελετών για το με προϋπολογισμό 154.909,54 ευρώ έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Προέβη επίσης η Επιτροπή στην έγκριση του 1ου πρακτικού δημοπρασίας -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ- του με προϋπολογισμό 6.600.000 ευρώ έργου που αφορά στην ολοκλήρωση της κατασκευής τμήματος της 2Α οδού ΓύθειοΑρεόποληΓερολιμένας.

Ενέκρινε ακόμα η Οικονομική Επιτροπή το 1ο πρακτικό δημοπρασίας -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ- του με προϋπολογισμό 360.000 ευρώ έργου συντήρησης της εθνικής οδού 82 ΣπάρτηΚαλαμάτα.

Ακόμα, εγκρίθηκε το 1ο πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανοικτή διαδικασία, μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάδειξη προσωρινού ανάδοχου κατασκευής του με προϋπολογισμό 3.115.000 ευρώ έργου βελτίωσης της οδικής ασφάλειας υπεραστικών οδών στη Μεσσηνία.

Στη σημερινή συνεδρίαση, εξ άλλου, εγκρίθηκε η ανάδειξη οριστικού μειοδότη και η κατακύρωση, αφ’ ενός του με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ έργου με αντικείμενο την προμήθεια και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και εξοπλισμού στο ανοιχτό στάδιο της Μεγαλόπολης και αφ’ ετέρου του με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ έργου αντικατάστασης και αναβάθμισης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στους Χράνους Μεγαλόπολης.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση της ανάδειξης οριστικού μειοδότη και κατακύρωσης στο με προϋπολογισμό 450.000 ευρώ έργο ολοκλήρωση ανάπλασης της λίμνης Τάκα που αφορά στις οδούς πρόσβασης και στην άρδευση.

Τέλος, η Επιτροπή ενέκρινε μεταξύ άλλων, την ανάδειξη οριστικού μειοδότη και κατακύρωση του με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ έργου συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Χάνι Κοπανίτσα – Χάραδρος – Πλάτανος – Σίταινα – Καστάνιτσα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button