home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Εργάτες έπιασαν δουλειά πριν τελειώσει το σχολικό ωράριο

Εν ώρα μαθήματος και με τα παιδιά στο προαύλιο ξεκίνησαν εργασίες
Εργασίες στο Γυμνάσιο Ναυπλίου την ώρα του διαλείμματος (1)

Ερωτηματικά δημιουργήθηκαν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο Γυμνάσιο Ναυπλίου, όταν εργάτες έπιασαν δουλειά στο προαύλιο του σχολείου την ώρα του μαθήματος και πριν λήξει το σχολικό ωράριο.

Στις φωτογραφίες των εργασιών που εξασφαλίσαμε φαίνεται το συνεργείο να εργάζεται, ένα φορτηγό να βρίσκεται μέσα στο χώρο του σχολείου, διάφορα αντικείμενα να είναι απλωμένα, ενώ μαθητές βρίσκονται ακόμα στο προαύλιο.

Οι εργασίες – όπως πληροφορηθήκαμε – ξεκίνησαν κατά τις 12 το μεσημέρι, την ώρα δηλαδή που το σχολείο βρισκόταν σε λειτουργία.

Εργασίες στο Γυμνάσιο Ναυπλίου την ώρα του διαλείμματος (2)
ΦΩΤΟ: Anagnostis

Το θέμα των εργασιών στα σχολεία την ώρα του μαθήματος είχε απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα τον Δεκέμβριο του 2022, μετά το τραγικό περιστατικό με την φονική έκρηξη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 11χρονο μαθητή. Η έκρηξη είχε σημειωθεί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος μαθητών που ακολουθούν το πρόγραμμα του ολοήμερου. Από την έκρηξη είχε χάσει τη ζωή του μαθητής της ΣΤ’ τάξης, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν. Ο διευθυντής του σχολείου είχε διαφωνήσει για το έργο αυτό και είχε στείλει τα έγγραφα να μη γίνονται οι εργασίες εν ώρα λειτουργίας του σχολείου, σύμφωνα με δηλώσεις του, τότε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διεξάγονται εργασίες στο χώρο όπου συστεγάζονται τα γυμνάσια του Ναυπλίου εν ώρα μαθήματος. Το ίδιο είχε συμβεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου όπου είχαν γίνει εργασίες ηλεκτροκόλλησης στο προαύλιο την ώρα που κάποιοι μαθητές προσπαθούσαν να γράψουν διαγώνισμα, παρά την φασαρία των εργατών.

Εργασίες στο Γυμνάσιο Ναυπλίου την ώρα του διαλείμματος (4)
ΦΩΤΟ: anagnostis
Εργασίες στο Γυμνάσιο Ναυπλίου την ώρα του διαλείμματος (3)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis