home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το «μουσικό» ποδήλατο από το Ναύπλιο έφθασε μέχρι το Dragons’ Den και πήρε επένδυση 60.000 ευρώ

Ο Σπύρος Παναγιώταρος παρουσίασε την ιδέα του για ένα τρίτροχο υβριδικό ποδήλατο που προβάλλει διαφημιστικά σποτ στις ενσωματωμένες οθόνες του
Τρίτροχο υβριδικό ποδήλατο

Το 5ο επεισόδιο του «DRAGONS’ DEN GREECE», την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, έκλεισε με συνολικές επενδύσεις 140.000 από προσωπικά κεφάλαια των DRAGONS αλλά και ένα μεγάλο ερωτηματικό για την 5η καρέκλα, η οποία μετά την αποχώρηση του Πωλ Ευμορφίδη έμεινε άδεια! Στο επιτυχημένο show επιχειρηματικότητας μέχρι στιγμής έχουν γίνει συμφωνίες και επενδύσεις 640.000 ευρώ.

Ανάμεσα στους δύο επιχειρηματίες που κατάφεραν να πείσουν τους Dragons να επενδύσουν πάνω τους ήταν ο Σπύρος Παναγιώταρος ο οποίος παρουσίασε την ιδέα του για ένα τρίτροχο υβριδικό ποδήλατο που κινείται σε κεντρικούς δρόμους μεγάλων ελληνικών πόλεων και προβάλλει διαφημιστικά σποτ στις ενσωματωμένες οθόνες του.

Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας κατάφερε να κάνει συμφωνία με τον Χάρη Βαφειά, τον Λέοντα Γιοχάη και τον Πωλ Ευμορφίδη οι οποίοι επένδυσαν προσωπικά κεφάλαια ύψους 60.000€ έναντι του 50% της εταιρείας του και με κοινό στόχο την επέκτασή του στις αγορές του εξωτερικού.

Ο Σπύρος Παναγιώταρος, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, ξεκίνησε να εφαρμόζει την ιδέα του από το Ναύπλιο την περίοδο της καραντίνας επιστρατεύοντας βίντεο με τραγούδια από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο. Πριν από περίπου τρία χρόνια είχε βγει με το ξύλινο τρίκυκλο ποδήλατο στην Αγία Κυριακή, εμψυχώνοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο τους γείτονές του που έμεναν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Η μουσική βόλτα επαναλήφθηκε αρκετές φορές στην άδεια λόγω lockdown πόλη του Ναυπλίου, αλλά και στο Άργος.

Πλέον, εκτός από το Ναύπλιο, δραστηριοποιείται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Νάξο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis