home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFirst Featured

Βενετσιάνικο σκηνικό στο Ναύπλιο – Εικόνες και βίντεο από το ξεχωριστό καρναβάλι

Μοναδική εμπειρία η αναβίωση του Βενετσιάνικου καρναβαλιού, σε έναν τόπο που θυμίζει ταινία εποχής και ταξίδι στο χρόνο.

Κάτι από Βενετία θύμισε το σαββατόβραδο 25 Φλεβάρη το παλιό Ναύπλιο, όπως αρμόζει στην ιστορία του, με πλήθος κόσμου να κατακλύζει ένα από τα γραφικότερα σημεία της πόλης, να το ζει και να διασκεδάζει με την ψυχή του.

Μοναδική εμπειρία η αναβίωση του Βενετσιάνικου καρναβαλιού, σε έναν τόπο που θυμίζει ταινία εποχής και ταξίδι στο χρόνο.

Τα Ντόμινο ξεκίνησαν από την Πλατεία Τριών Ναυάρχων το μαγικό ταξίδι της Commedia Dell’ Arte. Έπαιξαν με το κοινό προαναγγέλλοντας την άφιξη της μεγάλης Ομάδας Καλλιτεχνών Θεάτρου Δρόμου Helix Action Theatre.

Όλοι μαζί κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος χορεύοντας. Εκεί τα Ντόμινο με τους ήχους και το ρυθμό της ταραντέλας παρέσυραν τους καρναβαλιστές να ακολουθήσουν τα βήματά τους.

Αμέσως μετά, στα μπαλκόνια των αρχοντικών κτιρίων, το κοινό απόλαυσε τις κοπέλες και την ηθοποιό της Πειραματικής Σκηνής του ΔΟΠΠΑΤ, που χόρεψε και χορεύει ακόμα ταραντέλα.

Δείτε live από το Βενετσιάνικο καρναβάλι στο Ναύπλιο:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button