home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χρυσά κοσμήματα: Έτσι θα την κατακτήσετε

|

Χρόνος ανάγνωσης

3 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Χρυσά κοσμήματα: Έτσι θα την κατακτήσετε
pexels pixabay 458766 (1)

Χαριεντιζόμενοι πολλοί άνδρες λένε, ότι τα χρυσά κοσμήματα είναι ένας άμεσος τρόπος για να φτάσουν στην καρδιά μιας γυναίκας. Προφανώς κι ένα κόσμημα, όσο κι αν λάμπει, δεν μπορεί να καλύψει καμία λάθος αντιμετώπιση. Οπότε τα κοσμήματα παραμένουν ένας όμορφος τρόπος όχι για να απολογηθεί, αλλά για να εκδηλώσει κανείς το ενδιαφέρον του.

Τα κοσμήματα είναι ένα πολύ προσωπικό δώρο και μερικές φορές είναι καλύτερα να δίνονται σε πιο σοβαρές σχέσεις. Αναλόγως του κοσμήματος που επιλέγετε για την καλή σας, κάνετε μια δήλωση του πόσο την εκτιμάτε και κυρίως πόσο έχετε κατανοήσει τις προτιμήσεις της. Αυτό κυρίως το τελευταίο είναι, που φέρνει άγχος στους περισσότερους κατά την επιλογή του κατάλληλου κοσμήματος για την αγαπημένη τους.

Συνήθειες και προτιμήσεις που μαρτυρούν πολλά

  • Παρατηρήστε προσεκτικά τη σύντροφό σας κι εντοπίστε τα ακόλουθα. Αυτά θα αποτελέσουν και τον οδηγό σας για να επιλέξετε, κάτι που θα την κερδίσει:
  • Τι ενδυματολογικό στυλ υιοθετεί;
  • Ποια είναι η αγαπημένη της χρωματική παλέτα;
  • Προτιμά μίνιμαλ επιλογές ή πιο εξεζητημένα κομμάτια;
  • Ίσως τέλος είναι μια καλή ιδέα να «σκαλίσετε» την υπάρχουσα συλλογή της με κοσμήματα για να καταλάβετε τι προτιμά

Έχοντας υπόψη αυτά μπορείτε να επιλέξετε το επόμενο κομμάτι, που θα συμπληρώσει τη συλλογή της ή εκείνο, που θα ξεχωρίσει. Ακόμη όμως κι αν προτιμά τα σμαράγδια αντί για τα ρουμπίνια, που επιλέξατε, θα την έχετε κερδίσει με την προσπάθειά σας. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, παραμένει αλήθεια, ότι η σκέψη μετράει. Και κάθε σκέψη κρύβει έναν συμβολισμό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν τα συμβολικά δώρα

Κάθε κόσμημα φέρει τον δικό του συμβολισμό. Ας δούμε παρακάτω τι συμβολίζει το καθένα

Το κολιέ

Το κολιέ αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ των συντρόφων και την προθυμία να ενισχυθεί αυτός ο δεσμός. Η αλυσίδα που τυλίγει τον λαιμό και το μενταγιόν, που ακουμπά στο στήθος συμβολίζουν τη σύνδεση μυαλού και καρδιάς. Δηλαδή τις δύο δυνάμεις, από τις οποίες εκπορεύονται όλες οι αποφάσεις των ανθρώπων.

Το βραχιόλι

Το βραχιόλι είναι από τα κοσμήματα, που γίνονται εμφανή μεμιάς και δηλώνει το ίδιο τόσο για τον δωρητή όσο και για τον παραλήπτη: διαθέσιμος σε δύσκολους καιρούς. Ιδίως όταν φοριέται μαζί με ένα ρολόι, δείχνετε στη σύντροφό σας, ότι είστε ευέλικτοι με τον χρόνο και η προσοχή σας προς εκείνη είναι αμέριστη.

Τα σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια και κυρίως τα καρφωτά από πολύτιμους λίθους δεν τονίζουν μόνο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου. Φανερώνουν, ότι εκείνος που τα δωρίζει είναι πρόθυμος και καλός ακροατής.

Το δαχτυλίδι

Το δαχτυλίδι από όλα τα κοσμήματα, και ιδίως αυτό με τα διαμάντια, συμβολίζει την υπόσχεση. Την υπόσχεση της ουσιαστικής δέσμευσης και της κατανόησης, ότι η σχέση τιμάται κι εκλαμβάνεται σοβαρά. Το συγκεκριμένο κόσμημα πρέπει να επιλέγεται με προσοχή! Δεν πρέπει να δίνει κανείς λανθασμένες εντυπώσεις.

Το σωστό κόσμημα στη σωστή περίσταση

Σκεφτείτε ποια είναι η περίσταση για την οποία αγοράζετε δώρο, ώστε να βρείτε το κατάλληλο κομμάτι. Μπορεί να είναι γενέθλια, επέτειοιοι, γάμοι, αρραβώνες ή κάποια επιτυχία επαγγελματική.

Στα γενέθλια μια εξαιρετική ιδέα δώρου είναι οι γενέθλιοι λίθοι. Κάθε μήνας του έτους αντιπροσωπεύεται από έναν πολύτιμο λίθο. Στα θετικά αυτής της επιλογής είναι, ότι γνωρίζοντας ποιος λίθος αντιπροσωπεύει τον μήνα που γεννήθηκε κάποιος, σημαίνει και ότι δεν ξεχνάτε τα γενέθλιά του.

Οι επέτειοι από την άλλη συμβολίζουν κάθε πρώτη, την πρώτη φορά που συναντηθήκατε, που βγήκατε ή σημαντικές επετείους πολλών ετών γάμου. Στις τελευταίες και πρώτιστα στη χρυσή και ασημένια επέτειο, θα πρέπει να επιλέξετε κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

Τέλος ίσως από τις πιο εύκολες επιλογές είναι, όταν το δώρο προορίζεται για τον εορτασμό κάποιας επιτυχίας. Μια ορκωμοσία, μια προαγωγή ή εύρεση μιας τέλειας δουλειάς είναι τέτοιες περιπτώσεις. Σε αυτές ταιριάζει ένα ωραίο ρολόι κάποιου καλού οίκου, που μπορεί κανείς να βρει και αναζητώντας στα μεταχειρισμένα ρολόγια, εξαιρετικά κομμάτια.

Θυμηθείτε, ότι όποια κι αν είναι η περίσταση, αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια και το ενδιαφέρον που δείχνετε ψάχνοντας για το κατάλληλο δώρο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis