home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

ΣΥΚΑΦΙΑΡ: Η κινητή μονάδα της Ε.Σ.Α.μεΑ στο Άργος

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σε ζητήματα αναπηρίας

Η κινητή μονάδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) στο πλαίσιο του έργου της για την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, θα βρίσκεται τη  Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, στο γραφείο του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» (Γούναρη 47- Άργος ) και ώρα 13.00-15.00. 

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σε ζητήματα αναπηρίας, εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, εξατομικευμένη υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους από εξειδικευμένη ομάδα Κοινωνικών Λειτουργών, δημιουργία οδηγού Δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Δράση απευθύνεται στα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, στα Στελέχη των Τοπικών Αρχών, Υπηρεσιών και Οργανώσεων καθώς και σε όλους τους Πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στοχεύει στην ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, στην ενημέρωση των Υπηρεσιών της Κοινότητας και στην ευαισθητοποίηση της Κοινωνίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button