home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεγάλο σουξέ το Ναύπλιο για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Τι επιλέγουν οι Αθηναίοι

Οι Αθηναίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για μια μικρή απόδραση από το κλεινόν άστυ.
Πολύς κόσμος στο Ναύπλιο τις απόκριες 2022 (6)

Καλάβρυτα, ορεινή Ναυπακτία, Στενή Ευβοίας, Ναύπλιο, Βυτίνα και Ξυλόκαστρο, είναι ορισμένα από τα μέρη που φαίνεται να επιλέγει ο κόσμος σε κοντινά μέρη από την πρωτεύουσα. Άλλωστε οι Αθηναίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για μια μικρή απόδραση από το κλεινόν άστυ.

Κάποιοι, όπως δηλώνουν στο Αθήνα 9.84., έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα από την ερχόμενη Πέμπτη, χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα για το εάν ο καιρός θα είναι άστατος.

Πολλοί έχουν προνοήσει και έχουν κλείσει ξενοδοχεία από την προηγούμενη εβδομάδα, σε μια αναζήτηση για καλές τιμές και ορισμένοι σημειώνουν ότι προτιμούν περιοχές κοντά στην Αθήνα για περιορισμό των εξόδων με τα μεταφορικά.(Βενζίνες και διόδια).

Κάποιοι άλλοι δήλωσαν ότι «καιρού επιτρέποντος» θα προτιμούσαν να περάσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε κάποιο νησί του Αργοσαρωνικού, συνδυάζοντας διακοπές με το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού.

Σε γενικές γραμμές, αυτό που κυριαρχεί σε όλους, ενόψει του τριημέρου, είναι ο περιορισμός του συνολικού κόστους εξόδων, καθώς όπως λένε, αναγκάζονται να βγουν εκτός οικογενειακού προϋπολογισμού και μα αφήσουν προς τα πίσω πληρωμές σε υποχρεώσεις, όπως λογαριασμούς για αγορές ειδών από πολυκαταστήματα με διακανονισμό δόσεων, κοινόχρηστα της πολυκατοικίας κ.α.

Τέλος, ορισμένοι δηλώνουν ότι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα το περάσουν στα χωριά τους μαζί με συγγενείς και φίλους. Κάποιοι άλλοι θα μείνουν στην Αθήνα και θα περιοριστούν μόνο σε κάποια μικρή εκδρομή στις γύρω περιοχές την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας για το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis