home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας ο Τάκης Παπαϊωάννου

Η υποψηφιότητα του συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας εγκρίθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας
Τάκης Παπαϊωάννου

Σημαντική παρουσία στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει η νέα γενιά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Τάκη Παπαϊωάννου, που συμπεριλαμβάνεται στους υποψήφιους βουλευτές της Αργολίδας.

Ο κος Παπαϊωάννου είναι οικονομολόγος – τραπεζικός υπάλληλος από το Άργος. Γνωστός για τη δράση του στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, είναι συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας και μέλος της Γραμματείας του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος.

Ο 34χρονος επιλέχθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος για τη θέση του υποψηφίου στο πλαίσιο της συμμετοχής νέων ανθρώπων στα ψηφοδέλτια.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή του, δεν θα είναι υποψήφιος ξανά ο νυν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Τάκης Παπαϊωάννου «κάλπες στα τέλη Μαΐου εισηγούνται οι ειδικοί στον Κ. Μητσοτάκη. Κι αυτό γιατί φοβούνται τους νέους. Τη γενιά που σήκωσε πάνω της όλο το βάρος της κρίσης βλέποντας ελπίδες και προοπτικές να εξανεμίζονται. Τους εργαζόμενους της τουριστικής σεζόν. Τα χιλιάδες παιδιά που τη περίοδο εκείνη θα βρίσκονται βολικά “εκτοπισμένα” στα νησιά να δουλεύουν 15ωρο 7ημερο με απλήρωτες υπερωρίες. Έτσι βλέπει η Νέα Δημοκρατία τη γενιά μας. Όχι ως ανθρώπους με ανάγκες και όνειρα, αλλά ως απειλή».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis