home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑρκαδία

«Tripoli in Colour» με Τσαλίκη και Ουγγαρέζο – Το πιο πολύχρωμο φεστιβάλ στην πλατεία Άρεως

Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς θα αποτελέσει την αφορμή, ώστε μικροί και μεγάλοι να ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η Τρίπολη φιλοξενεί ένα μεγάλο καρναβαλικό event γεμάτο μουσική, χορό, χρώμα και ενέργεια. Το «Tripoli in Colour» αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Δήμου Τριπόλεως και του Colourday Festival. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό event που μεταφέρει στην Αρκαδική πρωτεύουσα τα μοναδικά vibes του μεγαλύτερου και πιο χρωματιστού ελληνικού φεστιβάλ.

Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς θα αποτελέσει την αφορμή, ώστε μικροί και μεγάλοι να ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης, με την καλύτερη μας διάθεση για να γιορτάσουν όλοι μαζί σε μια σειρά ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Αφετηρία της καρναβαλικής παρέλασης το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, όπου τα groups θα συναντηθούν και θα ξεκινήσουν στις 12:00μ.μ με κατεύθυνση την πλατεία Πετρινού, μέσω της οδού «Εθνικής Αντιστάσεως». Από εκεί, και μέσω της οδού «Τάσου Σεχιώτη», τόσο οι καρναβαλιστές όσο και οι θεατές, θα καταλήξουν στην πλατεία Άρεως, για να ξεφαντώσουν στα πρότυπα του μεγαλύτερου φεστιβάλ της Ελλάδας.

Την έναρξη της εκδήλωσης θα σηματοδοτήσει ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος θα μεταδίδει τον παλμό καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας. On stage o αγαπημένος καλλιτέχνης, Γιώργος Τσαλίκης, θα ερμηνεύσει live τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Μαζί του, ακόμη, εκρηκτικοί Djs που θα ξεσηκώσουν το κοινό με τα πιο δημοφιλή χορευτικά hits.

Αποκορύφωμα της ημέρας, φυσικά, οι οργανωμένες ομαδικές ρίψεις χρώματος που θα μας τυλίξουν μέσα σ’ ένα μαγευτικό πολύχρωμο σύννεφο.

Είτε γίνεις μέρος της παρέλασης, είτε όχι, φόρεσε τη στολή σου, “οπλίσου” με αποκριάτικο κέφι, γέμισε τις τσέπες σου με σερπαντίνες και χαρτοπόλεμο, προμηθεύσου το χρώμα σου από το Colourday spot κοντά στο stage  και έλα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στη 1:30 στο κέντρο της πόλης για να απολαύσεις:

  • Συντονισμένες ομαδικές ρίψεις χρώματος
  • Ατέλειωτο παιχνίδι με χρώμα
  • Εντυπωσιακά, συναυλιακά special effects με confetti, κορδέλες, σπίθες κ.α.
  • Live μουσική
  • Πολύ χορό
  • Και αμέτρητες ινσταγκραμικές φωτογραφίες με την παρέα

Extra Tip: Φόρεσε την στολή σου ή την αυτοσχέδια φορεσιά σου, χωρίς φόβο και δεύτερες σκέψεις. Το χρώμα φεύγει εύκολα από τα ρούχα και το δέρμα με αέρα ή με νερό!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button