home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΛακωνία

Μαίρη Παναγάκου: Στη Σπάρτη αντί για τη Μάνη η κηδεία του γιου της – «Δεχόταν αισχρό μπούλινγκ»

Τι κρύβεται πίσω από την αυτοχειρία του Αντώνη Παναγάκου - Άλλαξαν τον τόπο της ταφής υπό το φόβο βεβήλωσης του μνημείου - Τι καταγγέλλει η τηλεμαγείρισσα

Σοκ αλλά και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει αυτοκτονία του 47χρονου επιχειρηματία Αντώνη Παναγάκου, γιου της τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, που έβαλε τέλος στη ζωή του με το όπλο του στον Κότρωνα Μάνης, όπου διέμεναν και εργάζονταν με τη μητέρα του τα τελευταία δύο χρόνια. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο «αντίο» σε κλίμα βαθιάς οδύνης και πένθους. Η κηδεία τελέστηκε στη Σπάρτη, υπό τον φόβο της Μαίρης Παναγάκου ότι θα βεβηλωθεί το μνήμα του γιου της.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive του Alpha, στο τελευταίο αντίο του 47χρονου θα γίνει «γάμος», καθώς η ίδια η γνωστή τηλεμαγείρισσα δήλωσε ότι θα παντρέψει τον γιο της στο τελευταίο «αντίο» και δεν θα τον κηδέψει. Η ίδια καταγγέλλει ότι εξώθησαν τον γιο της στην αυτοκτονία, τονίζοντας ότι «άλλοι όπλισαν τον χέρι του». «Ειδοποίησα την αστυνομία. Ήταν ζωντανός, τον πήγαν στο νοσοκομείο στη Σπάρτη και εκεί πέθανε», αναφέρει από την πλευρά του ο γείτονας που τον εντόπισε, καθώς ειδοποιήθηκε ότι ακούστηκε πυροβολισμός στο κατάστημα του 47χρονου και έτρεξε να δει τι συνέβη.

«Δεχόταν αισχρό μπούλινγκ»

Η μητέρα του με την οποία ο Αντώνης διατηρούσε επιχείρηση εστίασης και καταλυμάτων στον Κότρωνα, είναι το τραγικό πρόσωπο αυτού του δράματος. Προσπαθώντας να συνέλθει από το κακό που χτύπησε την οικογένειά της, από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για κλίκα ατόμων που με τις συμπεριφορές τους εξώθησαν τον αδικοχαμένο γιο της στο απονενοημένο διάβημα.

Το πρωί της Τρίτης  η Μαίρη Παναγάκου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό», όπου ανέφερε: «Ο Αντώνης ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία. Εκείνο που θέλω να πω, είναι ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη. Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα από το διπλανό εκκλησάκι. Εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ’17 -εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες- είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως εκείνες τις 6 ημέρες που δεν υπήρχε ρεύμα», δήλωσε η Μαίρη Παναγάκου και πρόσθεσε: «Για μένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα από τους φίλους. Ήταν αξιοπρεπής, έντιμος ο Αντώνης Αλέξανδρος Παναγάκος, σπούδασε στο εξωτερικό με τρεις γλώσσες. Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της, αλλά και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές που μίλησε η ίδια, έκανε λόγο για αισχρό μπούλινγκ που δεχόταν ο Αντώνης Παναγάκος, για πιέσεις και παρενοχλήσεις από κλίκα ανθρώπων της περιοχής, οι οποίοι ήθελαν να μειώσουν το έργο και την προσωπικότητά του.

Τέλος, συγκλονιστικά είναι και τα όσα ανέφερε η κ. Παναγάκου για τις τελευταίες στιγμές του μοναχογιού της: «Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε αντίο. Άκουσε τον πυροβολισμό. Εγώ ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα… Τους είπα στο νοσοκομείο να δωρίσουν τα όργανά του για να ξέρω ότι υπάρχει. Δεν πρόλαβαν».

Η τελευταία ανάρτηση του Αντώνη

Γεμάτη πόνο, ήταν η τελευταία ανάρτηση του 43χρονου στο facebook, λίγο πριν αυτοκτονήσει.

«7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις. Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και τα προκαλέσατε αυτά είστε απλά για να γελάω μαζί σας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button