home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Καρναβάλι αλλιώς…στο Πορτοχέλι

Αποκριάτικες φορεσιές, ζωντανή μουσική, γαϊτανάκια, δάδες , χορός

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ερμιονίδα: Καρναβάλι αλλιώς…στο Πορτοχέλι
Αποκριάτικη μάσκα βενετσιάνικη

Η Κοινότητα Πορτοχελίου, στις φετινές Απόκριες διοργανώνει ένα διήμερο εκδηλώσεων χαράς και κεφιού. «Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου φορέστε τις αποκριάτικες φορεσιές σας ή ότι άλλο βρείτε και ελάτε να ανάψουμε τις δάδες, να φωτίσουμε το σκοτάδι και να πάρουμε μέρος στην πιο θεαματική παρέλαση των φετινών Αποκριών υπό τον ρυθμικό ήχο αλαλαγμών και τυμπάνων» σας προσκαλεί ο Δήμος Ερμιονίδας.

Την Κυριακή, ο Δήμος καλεί μικρούς και μεγάλους να τραγουδήσουν τις ξεχασμένες αποκριάτικες καντάδες, να συναντήσουν την παράδοση, να ξεφαντώσουν με ζωντανή μουσική, χορό, νόστιμα εδέσματα και άφθονο κρασί.

Τα Γαϊτανάκια παραταγμένα κατά μήκος της παραλίας θα φωτίσουν τον χώρο με τις πολύχρωμες κορδέλες τους σκορπώντας χαρά και αισιοδοξία, ενώ η παράδοση θα κρατηθεί ψηλά ‘’Τρίβοντας το πιπέρι’’.

Ένα διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο οι συμπολίτες μας αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής μας.

Ας γίνουν λοιπόν οι μέρες αυτές πηγή χαράς και διασκέδασης για όλους, σε ένα πολύχρωμο ξεφάντωμα για τις Απόκριες 2023, στην παραλία του Πορτοχελίου.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, 19:00

Λαμπαδηδρομία

Συμμετέχουμε στην πιο θεαματική παρέλαση των φετινών Αποκριών στην παραλία Πορτοχελίου. Αναμμένες δάδες, αλαλαγμοί και ρυθμικοί ήχοι τυμπάνων ( Σημείο εκκίνησης: εστιατόριο Paradise)

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, 12:00

Σε ένα εύθυμο αποκριάτικο σκηνικό με παραδοσιακή μουσική και ζωντανή ορχήστρα, γαϊτανάκια, χορό, πεντανόστιμο φαγητό και άφθονο κρασί στο λιμάνι του Πορτοχελίου για να γιορτάσουμε την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Καρναβάλι αλλιώς Πορτοχέλι

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis