home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η βιομηχανία «Τσαμπάσης» στο Άργος άλλαξε χέρια

Η εταιρεία Παλίρροια Σουλιώτης έγινε ο μοναδικός μέτοχος της ντόπιας βιομηχανίας
Τζαμπάσης

Η βιομηχανία κατεψυγμένων ζυμών «Τσαμπάσης» στο Άργος άλλαξε χέρια με την εταιρεία Παλίρροια Σουλιώτης να γίνεται ο μοναδικός μέτοχος της ντόπιας βιομηχανίας, στην οποία θέση με 36% έχουν ο Βασίλης και η Νέλλη Κάτσου, μέσω της VNK Capital.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του euro2day.gr της Αλεξάνδρας Γκίτση, στις 27 Ιανουαρίου γνωστοποιήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο ότι η εταιρεία Παλίρροια Σουλιώτης, γνωστή για τα ντολμαδάκια, από τα Πολιτικά Εύβοιας, εξαγόρασε την τοπική βιομηχανία κατεψυγμένων ζυμών «Τσαμπάσης» στο Άργος.

Όπως φαίνεται, η εταιρεία Παλίρροια Σουλιώτης επεκτείνεται και στον κλάδο των κατεψυγμένων ζυμών, έναν κλάδο που τον γνωρίζει, καθώς τα τελευταία χρόνια πουλούσε στο εξωτερικό τις ζύμες πολύ γνωστής βιομηχανίας από τη Βόρειο Ελλάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Παλίρροια φέρεται να βρίσκεται κοντά σε μια ακόμη εξαγορά βιομηχανίας ζυμών από την Αττική.

Όμως το βασικό αντικείμενο της βιομηχανίας από τα Πολίτικα Ευβοίας παραμένουν τα ντολμαδάκια. Ημερησίως παράγει περισσότερα από 2 εκατομμύρια τεμάχια στα πέντε εργοστάσια που διαθέτει σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ιορδανία και Κίνα. Η δυναμικότητα που έχουν τα εργοστάσια της καλύπτουν τη ζήτηση για τη φετινή χρονιά, αλλά για το 2024 υπάρχει η σκέψη για δημιουργία καινούργιας μονάδας παραγωγής, πιθανότατα στο Μεξικό για να καλύψει τις ανάγκες της Αμερικής, λέει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Euro2day.gr, ο κ. Κωνσταντίνος Σουλιώτης.

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, εκτός από τα ντολμαδάκια και εσχάτως τα προϊόντα ζύμης, τα τελευταία χρόνια η Παλίρροια Σουλιώτης έχει ρίξει βάρος και στα έτοιμα γεύματα. «Το έτοιμο φαγητό είναι ευκολία για τον καταναλωτή.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis