home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

ΔΕΥΑΝ: Πρόταση μελέτης για αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Τολό

Η ΔΕΥΑΝ υποβάλλει πρόταση χρηματοδότησης ύψους 279.847,44 ευρώ

Η ΔΕΥΑ Ναυπλιέων, με βάση τον σχεδιασμό της και έχοντας ως θεμελιώδη αρχή της λειτουργίας της τον σεβασμό και την εξυπηρέτηση των δημοτών σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο, υποβάλλει πρόταση χρηματοδότησης πράξης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Δ.Δ. ΤΟΛΟΥ», προϋπολογισμού 279.847,44€, αξιοποιώντας την Πρόσκληση «ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ» του ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

Η Μελέτη θα περιλαμβάνει την αντικατάσταση του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης της Τ.Κ. Τολού της Δ.Ε. Ασίνης, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής νέας δεξαμενής και του αγωγού τροφοδοσίας της, του αντλιοστασίου προσαγωγής ύδατος, καθώς και των απαραίτητων ενεργειών για την ζωνοποίηση του νέου δικτύου. Επιπρόσθετα περιλαμβάνονται το σύνολο των συνοδευτικών μελετών ήτοι τοπογραφικές, περιβαλλοντικές, γεωτεχνικές και στατικές μελέτες για την άρτια ολοκλήρωση του έργου.

Η σκοπιμότητα της μελέτης είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών του δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Τολού, δεδομένου ότι αφενός το υφιστάμενο δίκτυο είναι απαρχαιωμένο και αφετέρου λόγω της διαρκούς οικιστικής του ανάπτυξης (πολλές παραθεριστικές κατοικίες και συρροή πλήθους τουριστών).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Η ενίσχυση των υδραυλικών υποδομών της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ιδίως στους ευαίσθητους τομείς της ύδρευσης αφορούν έργα άμεσης προτεραιότητας.

Η ΔΕΥΑΝ έχει την φιλοδοξία και τη βούληση να επιτύχει ριζικές λύσεις για επαρκές και ποιοτικό νερό ύδρευσης, στο σύνολο του Δήμου μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button