Home design
home design

Καμπόσος: Καμία παρατυπία στις αναθέσεις από άλλους δήμους στους γιους μου

Αν είναι ηθικό, αναρωτιέται η εφημερίδα Documento
Οικογένεια Καμπόσου

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, οι γιοί του Δημάρχου Άργους- Μυκηνών και προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου (ΠΕΔ-Π) Δημήτρη Καμπόσου, εμφανίζονται να έγιναν αποδέκτες απευθείας αναθέσεων από δήμους της ΠΕΔ-Π και την Ελευσίνα.

Η εταιρία Κ. και Π. Καμπόσου, “Confenius Consulting & Systems IKE”, ιδρύθηκε το 2020 με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 1000 ευρώ, με μια ευρεία γκάμα αρμοδιοτήτων, από παροχές υποστήριξης ΟΤΑ μέχρι παροχή υπηρεσιών παιχνιδομηχανών με κερματοδέκτη, πόρτες, ρολά κλπ.

Σύμφωνα με την Αθηναϊκή εφημερίδα οι απευθείας αναθέσεις στην εταιρία υιών Καμπόσου ανέρχεται σε 370.000 ευρώ. Μεγαλύτερος πελάτης εμφανίζεται ο Δήμος Γορτυνίας με απευθείας αναθέσεις συνολικού ύψους 129.208 ευρώ. Δεύτερος σε απευθείας αναθέσεις εμφανίζεται ο Δήμος Ερμιονίδας με 96.480 ευρώ.

img 20230212 131051

Ο Ίδιος ο κ. Καμπόσος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα υποστηρίζει πως τα πάντα είναι νόμιμα και με διαφάνεια και πως δεν έγινε καμία ανάθεση από τον Δήμο Άργους- Μυκηνών και όλα αποσκοπούν να τον πλήξουν προεκλογικά.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis