home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Γιάννης Γκιόλας: «Ανοίγω το δρόμο σε νέα πρόσωπα και ιδέες»

Ο βουλευτής Αργολίδας παραμένει στις επάλξεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τη νέα νίκη στις επικείμενες εκλογές, αν και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος

Στην κοπή της πίτας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ανάμεσα σε πολλούς φίλους και συνοδοιπόρους του, αφού η Ο.Μ. Ναυπλίου είναι η Οργάνωση που και ο ίδιος ανήκει.

Στον χαιρετισμό του, μίλησε για την ανάγκη να «επικοινωνήσει» ο ΣΥΡΙΖΑ το μεγάλο του έργο κατά την τετραετία 2015- 19 και να βγει με θέρμη και δυναμικότητα στον κόσμο που υποφέρει από τις νεοφιλελεύθερες πρακτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι οποίες τον έχουν φέρει σε απόγνωση.

Τόνισε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί καθαρά στο πλευρό των αδύναμων, των λαϊκών στρωμάτων και όλων εκείνων που η απάνθρωπη ιδεολογία της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς προσπαθεί να τους οδηγήσει στον αφανισμό, με το γνωστό «Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει..». Απέναντι σ’ αυτές τις πρακτικές, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα εκείνο που παραμένει πιστό στο ήθος, την εντιμότητα, τη διαφάνεια και την αντίληψη πως οι μόνοι που δεν πρέπει να πληρώνουν τις εκάστοτε κρίσεις είναι οι μη έχοντες.

Θερμά χειροκροτήθηκε ο Γιάννης Γκιόλας όταν με συγκίνηση αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος αλλά παραμένει στις επάλξεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τη νέα νίκη στις επικείμενες εκλογές, ανοίγοντας, όπως τόνισε το δρόμο σε νέα πρόσωπα και ιδέες, με αποφασιστικότητα και μεγάλη διάθεση.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button