home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιατί έκλεισαν τα Public στο Άργος

Η εταιρεία έχει θέσει σε εφαρμογή νέες μεθόδους παραλαβής των προϊόντων μέσω της υπηρεσίας Locker Pickup σε 1200 lockers σε όλη την Ελλάδα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

2 σχόλια στο Γιατί έκλεισαν τα Public στο Άργος
public Άργος

Στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου κατέβασαν απροειδοποίητα ρολά τα Public στο Άργος. Το κατάστημα κάλεσε τους εργαζόμενους και τους ζήτησε να υπογράψουν την απόλυσή τους αφού τους υποσχέθηκε έναν επιπλέον μισθό δώρο και αποζημίωση, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Πέρα από τους απολυμένους, η πόλη του Άργους βλέπει μία ακόμα επιχείρηση να την εγκαταλείπει βυθίζοντας όλους σε άσχημες σκέψεις για το μέλλον της.

Το κατάστημα της αλυσίδας αποφασίστηκε να κλείσει οριστικά σήμερα, μετά από 10 χρόνια λειτουργίας, με την εταιρεία να επιλέγει να ενισχύσει περισσότερο το e-shop, στο οποίο προστίθεται μία νέα μέθοδος παραλαβής.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αφορά μόνο το Άργος αλλά και άλλες επαρχιακές πόλεις όπως το Αγρίνιο.

Η υπηρεσία Locker Pickup

Η εταιρεία ήδη έχει θέσει σε εφαρμογή μία νέα μέθοδο παραλαβής των προϊόντων σε συνεργασία με την Box Now, μέσω της υπηρεσίας Locker Pickup σε 1200 lockers σε όλη την Ελλάδα.

Οι καταναλωτές μπορούν να παραγγέλνουν τα προϊόντα που θέλουν από το διαδικτυακό κατάστημα και να τα παραλαμβάνουν από το πλησιέστερο locker, με τον κωδικό που θα λάβουν στο κινητό τους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς τους.

Πρόκειται για μία σύγχρονη μέθοδο παράδοσης – παραλαβής που υποκαθιστά ένα φυσικό κατάστημα, με απώτερο σκοπό τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Φυσικά υπάρχει και η αντίστοιχη επιλογή για αποστολή με κούριερ ή μεταφορική στο σπίτι ή την επιχείρηση.

Μήνυμα υποστήριξης των εργαζομένων

Με μέιλ και ανάρτησή της η Συνέλευση Αναρχικών Άργους Lupus τίθεται υπέρ των εργαζομένων και εναντίων πρακτικών που οδηγούν σε αποξένωση εργαζόμενους και κοινωνία.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Πέτρος Ιωάννου

    Γιατί έχουμε εσένα να γλύφεις τον κάμποσο να σε πληρώνει και να μην δημοσιεύεις τα σχόλια απ’ το Ναύπλιο κομματοσκυλο!

    1. Που κολλάει ο Κατμαν; Καταλαβαίνεις γιατί έκλεισαν τα public ή σου φταίνε τα συντριβάνια και εσένα; Μια ζωή χαζεμένα στο Ναύπλιο, τίποτα δεν μάθατε. Για αυτό περιμένετε το μάννα εξ ουρανού να σας βρέξει τουρίστες σαν το 1967…

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis