home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Στο αρχείο η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στο Πανεπιστήμιο – Φοιτητές καλούν σε διαμαρτυρία

Η φοιτητική ένωση “ΛίΛΑ ΠάΟΥΖΕ” απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για διαμαρτυρία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου
Δικαστήρια Ναυπλίου

Η φοιτητική ένωση για το φύλο και την ισότητα ΛίΛΑ ΠάΟΥΖΕ καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι για την πολυσυζητημένη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών και Αντιπρύτανη ακαδημαϊκών υποθέσεων και φοιτητικής μέριμνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Μέχρι τώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εξέλιξη, με την υπόθεση να έχει μπει στο αρχείο.

Όπως αναφέρουν οι φοιτητές: «Η εισαγγελία έθεσε σκανδαλωδώς την υπόθεση στο αρχείο περιφρονώντας την πληθώρα των καταθέσεων και των επιβαρυντικών στοιχείων».

«Είναι Φεβρουάριος, έχει περάσει ένας χρόνος αγώνα με επιστολές στο υπουργείο, τη Σύγκλητο και διάφορους φορείς και οργανώσεις. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα ασφαλές και δίκαιο Πανεπιστήμιο», προσθέτει η φοιτητική οργάνωση.

«Θεωρούμε ότι το θέμα αφορά όλη την τοπική κοινωνία, τους τοπικούς φορείς, τις οργανώσεις και τους κατοίκους της περιοχής. Είμαστε με τα θύματα, κανένας μόνος, καμία μόνη», καταλήγει η φοιτητική ένωση για το φύλο και την ισότητα ΛίΛΑ ΠάΟΥΖΕ.

Πρόσκληση 1

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis