home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Σε γιορτινό κλίμα η κοπή της πίτας των υπαλλήλων του Δήμου

Σε ποιους απονεμήθηκαν βραβεία – Τι είπε ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος
Κοπή πίτας Δήμος Ναυπλιέων (6)

Σε ένα ιδιαίτερα θερμό και γιορτινό κλίμα, μετά από τρία χρόνια πανδημίας, με ελπιδοφόρα μηνύματα για τη νέα χρονιά, με την ευλογία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίου και του εφημέριου του Ι.Ν. Τιμίας Ζώνης Νέας Τίρυνθας π. Ιωάννη Γκιώνη και με την παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων, του Λιμενάρχη Ναυπλίου, του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, των προέδρων των Πολιτιστικών Συλλόγων των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» και του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», πολιτευτών και φυσικά των υπαλλήλων του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΜΑΛΙΑ» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Ναυπλιεών.

Η πολύ όμορφη βραδιά ξεκίνησε με την απονομή βραβείων των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» για την τεράστια κοινωνική προσφορά τους στην περίοδο της πανδημίας σε οικογένειες και συμπολίτες μας που χρειάζονταν άμεση βοήθεια και υποστήριξη, αλλά και την βράβευση του Δημήτρη Γεραμάνη, υπάλληλου της καθαριότητας ο οποίος βρήκε χρήματα περισσότερα ακόμη και από τον μισθό του, στην πλατεία της Αγίας Τριάδας και χωρίς δεύτερη σκέψη τα παρέδωσε στην αστυνομία. Ήθος και εντιμότητα.

Ο χαιρετισμός Κωστούρου

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Μετά από τρία χρόνια πανδημίας η καθιερωμένη μας ετήσια συνάντηση είναι ξανά γεγονός. Βρισκόμαστε πάλι εδώ για να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε ξένοιαστες και όμορφες στιγμές. Φέτος είμαστε πάλι μαζί και είμαι πολύ χαρούμενος για το αντάμωμα αυτό. Γιατί όπως καλά γνωρίζουμε στο Δήμο Ναυπλιέων οι εργαζόμενοι-συνεργάτες του αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα της εύρυθμης λειτουργίας του και σας ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που παρέχετε στους συμπολίτες μας.

Σας εγγυώμαι ότι ο Δήμος Ναυπλιέων στέκεται σε πολύ γερά θεμέλια και σας υπόσχομαι ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες για το Δήμο της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος. Η προσπάθεια μας αυτή έχει αναγνωριστεί από τη μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας αλλά και από τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν επισκεφτεί ή θέλουν να επισκεφτούν τον τόπο μας για τις διακοπές τους όλο τις εποχές του χρόνου. Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας αφού τα όρια στο που μπορούμε να φτάσουμε δεν τα έχουμε δει ακόμα.

Κοπή πίτας Δήμος Ναυπλιέων (7)

Ο αγώνας όμως για ένα δήμο αντάξιο των προσδοκιών όλων μας συνεχίζεται και σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί αποτελείται τη ψυχή των υπηρεσιών του Δήμου βάζοντας θετικό πρόσημο σε αυτή την εξωστρεφή προσπάθεια. Η σημερινή εκδήλωση όμως είναι αφιερωμένη στα τιμώμενα πρόσωπα της κοινωνικής υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» που με σθένος, αυταπάρνηση και αφοσίωση στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό χωρίς να φοβηθούν μπήκαν στα σπίτια των συνανθρώπων μας που είχαν ανάγκη για να προσφέρουν τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζονταν. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Επίσης, στον Δημήτρη Γεραμάνη ο οποίος εργάζεται στο τμήμα καθαριότητας και ήταν αυτός που δίδαξε ήθος και εντιμότητα με την πράξη του, η οποία ήταν, να παραδώσει στην αστυνομία και εν συνεχεία στην κάτοχο, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο βρήκε στην πλατεία της Αγίας Τριάδας.

Κοπή πίτας Δήμος Ναυπλιέων (2)

Επίσης στους εργαζόμενους στην καθαριότητα που δεν ξέρουν τι σημαίνει Σαββατοκύριακα ή αργίες για να κρατούν όλο το Δήμο καθαρό και όμορφο.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο και στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΝ που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της μεγάλης υπερφόρτωσης του δικτύου βρίσκονται σε κάθε γωνιά και γειτονιά του Δήμου για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υδροδότησης.

Με τέτοιους δημοτικούς υπαλλήλους που υπηρετούν με αγάπη, συνέπεια και αλληλεγγύη τους συμπολίτες μας και μια Δημοτική Αρχή σταθερά δίπλα σας οδηγούμε μαζί το Δήμο Ναυπλιέων στο μέλλον με σταθερότητα και υπευθυνότητα».

Κοπή πίτας Δήμος Ναυπλιέων (1)

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis