home design 800x400
home design 1170Χ320

Πάτρα: Έχει ξεφύγει η κατάσταση στην Πανεπιστημιούπολη – Φοιτητής στο νοσοκομείο από επίθεση σκύλου

Δύο επιθέσεις αδέσποτων που προκάλεσαν τραυματισμούς, μέσα σε ένα 24ωρο – Απελπισμένος ο Πρύτανης, μετά από 75 επιστολές δεν έχει λάβει καμία απάντηση
Σκύλος

Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών μέσα, σε ένα 24ωρο. Αυτή τη φορά σε φοιτητή. Όπως αναφέρει o Πρύτανης Χρήστος Μπούρας «η επίθεση έγινε σε φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων στον κεντρικό δρόμο της Πανεπιστημιούπολης. Οι φύλακες κάλεσαν τον πατέρα του παιδιού και πήγαν στο νοσοκομείο. Την Τρίτη τον περιμένω να καταθέσει ενυπόγραφη καταγγελία».

Υπενθυμίζεται ότι μία άλλη επίθεση αδέσποτου σε φύλακα βάρδιας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης.

Ο Πρύτανης υπενθυμίζει ότι έχει στείλει επιστολές, ενυπόγραφες καταγγελίες, τόσο στον Δήμο Πατρέων, όσο και στον Εισαγγελέα. Σήμερα δηλώνει για το ζήτημα στο thebest.gr: «Τη σιωπή των αρμοδίων φορέων την εκλαμβάνω ως ενοχή. Προσωπικά κάνω έκκληση να παρέμβουν έστω και τώρα, πριν έχουμε κάποιο δυσάρεστο γεγονός».

Και προσθέτει: «Όσοι αμφισβητούν τα λεγόμενα του Πρύτανη να έρθουν στο γραφείο να πάρουν τις 75 επιστολές, με τις οποίες καταγγέλλονται ενυπόγραφα οι επιθέσεις και τις οποίες έχω καταθέσει, τόσο στον Δήμο Πατρέων, όσο και στον Εισαγγελέα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis