home design

Χαμός στο ΚΤΕΛ: Σταμάτησαν λεωφορείο για βόμβα στο δρόμο από Αθήνα για Καλαμάτα

Αφγανοί συζητούσαν για βομβιστικές επιθέσεις την ώρα του ταξιδιού και επιβάτης πήρε την αστυνομία γιατί νόμιζε ότι είχαν βάλει βόμβα στο λεωφορείο.

Χαμός επικράτησε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο δρόμο από Αθήνα για Καλαμάτα όταν αστυνομικοί με ειδικό σκύλο το σταμάτησαν μετά από αναφορά για βόμβα! Η συζήτηση δύο Αφγανών, που αφορούσε βομβιστικές επιθέσεις, ήταν η αρχή της μεγάλης ταλαιπωρίας για τους επιβάτες και τον οδηγό οχήματος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, που εκτελούσε απογευματινό δρομολόγιο με προορισμό τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Το λεωφορείο ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιό του στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης από την Αθήνα και στον ισθμό της Κορίνθου επιβιβάστηκαν δύο άτομα αφγανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tharrosnews.gr, τα δύο αυτά άτομα είχαν, στη γλώσσα τους, μια συζήτηση για βόμβες και βομβιστικές επιθέσεις.

Τη συζήτηση αντιλήφθηκε άλλος αλλοδαπός, ο οποίος ανησύχησε από το περιεχόμενό της και ενημέρωσε συνεπιβάτη του Έλληνα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία.

Λίγο μετά τις 19:30, αστυνομικοί περίμεναν το λεωφορείο στα διόδια της Νεστάνης, όπου το σταμάτησαν και έγινε ένας πρώτος έλεγχος.

Ακολούθως κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας Τρίπολης, που μαζί με τον ειδικό σκύλο για την ανίχνευση εκρηκτικών πραγματοποιήθηκε εξονυχιστικός έλεγχο του λεωφορείου και των δύο επιβατών και δεν διαπιστώθηκε κάτι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version